• 1

CVDilluns 30 de març, Inés va continuar amb el taller de com fer un CV desde les 18:00 hores.

Ara es centra en la presentació i ens recorda que és tan important com la informació. Així, va aportar algunes RECOMANACIONS per a revisar i millorar el teu CV:
1. Paper blanc (DIN A4) de bona qualitat i sense taques.


2. Redactat breu i concís.
3. Màxim 2 fulls.
4. Informació ben organitzada: encapçalament, dades personals, formació, experiència laboral, altres dades.
5. Utilitzeu marges i espais per facilitar la lectura.
6. No redactar en 1a persona (jo vaig estudiar, jo vaig treballar, etc) És millor que utilitzeu substantiu o infinitus.
7. Sinceritat: totes les dades han de ser verídiques.
8. Destacar els aspectes positius i "amagar" allò que no interessi.
9. Compte amb les faltes d'ortografia!
10. Si inclou a una fotografia, ha de ser recent i de bona qualitat.

Al final, ens va recordar que després del confinament el podrem presentar a les empreses de forma presencial o per correu electrònic. I ens va mostrar plataformes per trobar treball:

1. Pàgina web de la Borsa de feina d'Infojove, amb una secció especial per cada zona (Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera). I amb presència també a Facebook.

2. Sistema Nacional de Garantia Juvenil del SEPE (Servicio Público de Empleo Estatal), que és una iniciativa europea que pretén falicitar l'accés dels joves al mercat de treball. LA web compta amb una pestanya de 'treball i formació'

3. Soib formació i ocupació, que conté un apartat especial 'Servei soib jove orientació, on t'ofereixen informació, assessorament i orientació per ajudar-te a decidir el teu futur professional. Així, t'acompanyen a visitar empreses i centres de formació(Tasts Vocacionals). Inclús, podràs participar de tallers prelaborals i específics (de currículum, entrevista de selecció, de motivació, etc)