mac@eivissa.es · 971 302 723

MACEEl Museu d'Art Contemporani d'Eivissa (MACE) organitza la segona edició del Curs de Cicerone, una acció formativa que ofereix la informació necessària sobre els principals aspectes que s'han de conèixer per actuar correctament com a guia en els museus de la ciutat. L'èxit assolit en la primera edició va animar els organitzadors a proposar la posada en marxa de la segona, que manté el títol de Cicerone però que se centrarà en el tema genèric o conceptual del viatge.

El seminari, dissenyat i coordinat pel crític d'art i comissari independent d'exposicions, Aramis López, i la directora del MACE, Elena Ruiz Sastre, consta de cinc classes (la primera de les quals comença el 13 de novembre) que s'impartiran de 18 a 19 hores a la sala d'actes del museu i la celebració s'anirà alternant els dimecres i dijous fins al pròxim dia 27. L'accés al seminari, que ofereix un màxim de 45 places, és gratuït.

'Illa de la vida i l'experimentació' serà el tema amb el qual Ignacio Gómez de Liaño obrirà el seminari el dimecres de la setmana que ve. Al dia següent, Aramis López parlarà sobre 'Les últimes estribacions'. Francisco Jarauta il·lustrarà a les persones que assisteixin el 20 de novembre sobre 'La mirada d'Ulisses'. Un dia després es projectarà la pel·lícula 'Viatge de nuvis', després de la qual tindrà lloc la conferència de l'autor, Javier Codesal. Finalment, el 27 de novembre, el productor i cineasta establert a Eivissa Antonio Isasi-Isasmendi i Elena Ruiz Sastre tancaran el seminari amb la conferència 'Història d'un Goya'.

Els interessats a matricular-se al seminari poden fer a través del correu del museu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al telèfon 971 30 27 23. Tots aquells que acreditin que han assistit almenys al 80 per cent de les classes obtindran un certificat d'assistència al seminari.

Enllaç a:
· Programa II seminari de Cicerone

Ajuntament d'EivissaAjuntament de la Ciutat d'Eivissa
Tel. 971 397 600
eivissa@eivissa.es