mac@eivissa.es · 971 302 723

En el marc de la programació prevista dins del congrés CIMAM anual, s'hi inclou la visita al Museu d'Art Contemporani d'Eivissa, MACE, i a la Casa Broner el dia 10 de novembre.

El mateix dia, a les 18 h. al MACE, tindrà lloc una xerrada col·loqui amb la participació de l'artista Zush, de Xavier de Luca, comissari de la Fundació Suñol i d'Elena Ruiz Sastre, directora del Museu d'Art Contemporani d'Eivissa i comissària de l'exposició “Zush a Eivissa” .

CIMAM és una xarxa mundial d'experts en museus i art modern i contemporani que forma part de l'ICOM (Consell Internacional de Museus).

Mace

El museu està obert per a tothom i dona la benvinguda a les visites en grup sota els següent requisits:
1.- imprescindible enviar sol·licitud de cita prèvia enviant e-mail (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) o trucant al 971 302 723
2.- per raons de seguretat i salut només s'admetran grups no superiors a 20 persones
3.-el temps aproximat d'una visita en grup és una hora i causa de la capacitat d'aforament, en aquests moments reduït per motius de la pandèmia, no es podran admetre visites de grups simultanis sinó consecutius cada hora.

Dissabte 27 de novembre, a les 12.00 h | Sala d'actes del MACE 
A càrrec de Nicolás Márquez-Grant, antropòleg forense

Els dies 27, 28 i 29 de setembre es celebrarà al saló d'actes del MACE el VI Cicle de Lectures Poètiques 2017; coordinat i presentat per Enrique Juncosa.

Ajuntament d'EivissaAjuntament de la Ciutat d'Eivissa
Tel. 971 397 600
eivissa@eivissa.es