• 1

Emocions des de la finestraLa regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Eivissa ha llançat un concurs de fotografia amb el nom 'Emocions des de la finestra' dirigit a joves del municipi d'Eivissa de fins a divuit anys i amb l'objectiu que expressen les seves emocions durant el confinament.

Per a participar heu de compartir alguna fotografia que expressi alguna emoció feta des de la finestra, terrassa o balcó.

Els participants hauran de posar una frase que defineixi la seva imatge i enviar-la al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. entre els dies 20 i 30 d'abril. La fotografia ha de ser amb el mòbil i enviar-se en format jpg. Es premiarà l'originalitat, la qualitat de la fotografia i el que transmet.

Una vegada que finalitzi el termini de presentació de fotografies, un jurat designat per l'Ajuntament i compost per persones especialistes en la matèria i la regidora de l'àrea de Joventut, seleccionarà les imatges guanyadores, que s'anunciaran a través de les xarxes socials de Vila Jove. A més, les guanyadores rebran un correu electrònic. S'estableixen dos premis, un a la millor fotografia, el guanyador del qual s'emportarà una tablet i una segona millor fotografia, premiada amb un altaveu intel·ligent amb Alexa. L'entrega de premis es realitzarà una vegada acabi el confinament.

Enllaç a:
· Bases en pdf

Bases del concurs