Notícies

Resultats prova de Faristol de l’especialitat Flauta Travessera de l’OSCE

El dissabte 18 de setembre a l’Aula 2 de l’Escola del Patronat Municipal de Música d’Eivissa, es varen realitzar les proves de faristol de Flauta Travessera per establir el número de faristol dels aspirants per a l’Orquestra Simfònica Ciutat d’Eivissa (OSCE).

Des del Patronat volem agrair a totes les persones aspirants, que representaven a totes les Illes Balears, pel seu altíssim nivell i per l’interès que han demostrat en tocar en l’Orquestra de la Ciutat d’Eivissa.

Va ser una experiència molt bonica i enriquidora per a tots i volem ressenyar la professionalitat de’n Pep Miralles (Flautista de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears) que no només va fer de tribunal juntament amb Fernando Marina (Director de l’OSCE) i Ivan Mérgola (Director del Patronat que actuava com a secretari amb veu i sense vot). Pep Miralles va fer que el viatge a través de les diferentes peces que les persones aspirants presentaven es convertís en una experiència que ningú s’esperava, generant una sensació familiar i pedagògica increible.

Respecte als resultats d’aquesta prova, es relacionen a continuació les tres primeres persones aspirants seleccionades.

DNI.           Resultat
*0805*.       Flauta 1
*4678*        Flauta 2
*5249*        Flauta 3

*La numeració referida és la que va de la quarta a setena xifra del document d’identitat.

En el cas que alguna de les persones aspirants vulguin conèixer la seva posició, podeu escriure a patronatdemusica@eivissa.es i us ho enviarem.

L’enhorabona a tots i a totes, esperem que aquesta llista serveixi per a poder col·laborar en alguna ocasió amb vosaltres ja que vareu demostrar sobradament la vostra professionalitat.

Log In

Create an account