Vicente Ganesha

ganesha

Fins al 31 d'octubre de 2013 | Planta 0 MACE
Instal·lació homenatge a Jean Cocteau de Vicente Ganesha · Col·labora Amics MACE, Freixenet i Distribucions Montiel.

Vicente Ganesha és un viatger cercador de l'Orient, un col·leccionista de l'olor, la textura, la vivència, l'anècdota de cada cosa, la peripècia i l'esdevenir, a més de ser, com a bon iconoclasta, un heretge que no arriba a creure-s'ho del tot, per, amb l'immens bagatge portat de tot el món, construir nous altars i recrear capelles d'icones personals que actuen com virtuals miralls.
Encara que la seva obra tingui tot de si mateix, és un autor elusiu que, com a director de muntatge de la seva pròpia ambientació, escolta als altres i, si les idees li convencen, els deixa actuar: do it yourself. Al final tot és un happening, un interessant i divertit happening.

Flanagan - Barceló. Ceràmiques i dibuixos


Dates: del 27 d'abril al 31 d'octubre de 2012
Autors: Barry Flanagan i Miquel Barceló
Mostra: L'exposició de Barceló presenta dibuixos i ceràmiques recents i inèdits. En el primer cas, van ser realitzats durant un viatge que l'artista va efectuar a l'Himàlaia el 2010, mentre que les ceràmiques es van elaborar en el seu nou estudi de Vilafranca de Bonany.

L'obra exhibida de Flanagan també està composta per dibuixos i ceràmiques, que han estat escollits de tota la seva producció. A part d'aquestes obres, durant la inauguració es va estrenar una peça musical, composta per Adolfo Villalonga per a l'acte, titulada MACE i també es va tocar una peça de flauta del mateix Villalonga, interpretada per Eivissa Consort, titulada 'Bechtold', en honor a l'artista alemany establert a Eivissa.

Tur Costa


Tur Costa. Dibuixos dècades 60-70
| Fins al 31 d'octubre | Sala -2 · Organitza: MACE · Comissaria: Elena Ruiz · Agraïm l'aportació de Rafael Tur Costa i la col·laboració de Pepita Escandell, Amics MACE, Freixenet i Distribucions Montiel

"Vida y muerte", d'Isabel Echarri


Dates:
Del 16 de novembre de 2012 al 4 de març de 2013
Autora: Isabel Echarri, artista navarresa establerta a Formentera.
Mostra:19 obres produïdes expressament per a aquest projecte. Es tracta, majoritàriament, d'assemblatges, que s'exposen a la Sala d'Armes del museu, el discurs dels quals se centra en els escacs com a metàfora de la vida i la mort.

Ruiz Sastre ha explicat que a l'obra de Echarri "hi ha un hermetisme subtil tancat entre la forma i la matèria: hi ha elements presos de la natura: sorra, canyes, branques seques de pita, fibres de palma, sal, cargols...". I ha afegit: "Isabel Echarri es creadora d'un univers propi. El seu és un dels rars i feliços casos on l'estil no destorba davant la necessària llibertat que, tant l'espectador com el creador, precisen per tractar l'objecte de l'art".