Seu Patronat Esports Eivissa

Facebook
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

971 313 564 Can Misses
971 303 234 Es Viver

El Patronat d'Esports d'Eivissa organitza 9 rutes cicloturístiques i 7 de senderisme, entre els mesos de novembre 2022 i maig de 2023.

Aquestes rutes estan pensades perquè les pugui realitzar qualsevol persona amb un mínim de nivell de condició física, a partir dels 12 anys.

Sortides Desde La Plaça D’antoni Albert i Nieto (Bulevard Abel Matutes)

Circuit Urbà De 13 Km. 11:00 h.

Bisbe Abad I La Sierra - Carrer De Josep Zornoza Bernabeu - E10- Passeig Joan Carles I - Carrer D’ibosim (Passeig Marítim Marina Botafoch) Avenida 8 Agost - E10 - Avenida Sant Jordi - Carrer Del Port De La Savina - Avenida Pere Matutes Noguera - Carrer De Music Vicent Mayans Marí - Avenida Sant Jordi E10 - Carrer Canàries - Arribada Al Bulevard.

Objecte:
L’objecte d’aquesta convocatòria, és la regulació de la concessió de subvencions en matèria d’Esports, orientada a clubs, entitats esportives i AMPAS, per al foment de l’esport i de l’activitat física al municipi d’Eivissa, dirigides sempre a entitats sense ànim de lucre.

Termini:
El termini per a la presentació de les sol.licituds serà de 15 dies hàbils comptadors a partir del següent de la publicació de l'extracte d'aquesta convocatòria en el BOIB (publicat al BOIB núm. 94, de dia 21 de juliol de 2022).
(Del dia 22 de juliol fins el 16 d'agost inclòs)

Lloc de presentació:
Seu electrònica Patronat d'Esports: https://esports-eivissa.sedelectronica.es/dossier.2

Text integre:
Consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions https://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/639028

Convocatòria
BOIB
Formulari sol·licitud 
Formulari justificació

Es troba oberta la inscripció a les Escoles Esportives Municipals per a les següents activitats:

- Gimnàstica Rítmica
- Futbol Sala
- Lluita Olímpica i Jiujitsu Brasiler
- Patinatge en línia
- Karate

El Patronat d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa ofereix per aquest estiu un ampli programa d’activitats esportives al municipi amb campus especialitzats, classes de tenis i activitats a la mar amb classes de busseig, paddle surf i caiac, entre d’altres.

Així, hi ha previst durant els mesos de juliol i agost cursets de tennis a les Pistes Municipals de Can Misses, tant grups infantils com per a adults, amb nivells d'iniciació i perfeccionament. Les inscripcions es poden realitzar a la Piscina Municipal de Can Misses.