mac@eivissa.es · 971 302 723

loeweEn aquesta ocasió, la marca de luxe firma un acord de col·laboració amb l’Associació Amics del Museu d’Art Contemporani d’Eivissa que ha cedit un espai per la instal·lació d’una “Summer Shop” de LOEWE dedicada a la seva col·lecció inspirada en l’obra de l’artista britànic John Allen.
La “Summer Shop” que es mantindrà oberta durant aquest estiu des del 28 de juliol fins al 6 de setembre, neix també amb la vocació de difondre la col·laboració de LOEWE amb l’Associació Amics del Mace. L’obra d´Allen es caracteritza per un extraordinari cromatisme i paisatges britànics abstractes, els mateixos trets que l’artista ha plasmat en la col·lecció d’accessoris que ha dissenyat al costat de Jonathan Anderson, director creatiu de LOEWE, per la firma. “Falling Leaves”, “Cornish Harbour” i “Pink House in Cumbria” són els estampats que es reprodueixen en bosses tote, accessoris de lona, mocadors de seda, tovalloles de platja i altres peces. “La manera en què John Allen utilitza el color i la puresa de la seva obra es poden traduir perfectament a l´idioma de LOEWE, ja que tots dos són sinònims d’excel·lència artesanal avui en dia” afirma Anderson.


LOEWE va començar com una associació d’artesans de la pell en el centre de Madrid al 1846, donant vida a una de les primeres cases de luxe del món. L’aposta per la modernitat sorgeix com element clau en l’evolució i expansió de la marca. A l’octubre del 2013, Jonathan Anderson és nomenat Director Creatiu. Sota el seu lideratge, LOEWE reinventa una herència de 168 anys d’artesania i innovació per conduir-la cap al futur.

Enllaç a:
Loewe.com

Ajuntament d'EivissaAjuntament de la Ciutat d'Eivissa
Tel. 971 397 600
eivissa@eivissa.es