Cor juvenil

Cor juvenil

TU ets la música

EL TEU COS l’instrument

Vibra amb la música i viu-la amb intensitat cantant al cor juvenil o al cor infantil! Petits i grans projectes t’esperen amb els braços oberts al món del cant coral !

De tot COR!!

Agrupació integrada per vint-i-cinc al·lots i al·lotes dels dotze als divuit anys. La directora és Isabel Albaladejo. Ofereix tres concerts anuals: concert de Nadal, audicions de Primavera i concert de final de curs, tots ells dins el marc de la programació escolar. Ha participat a les jornades celebrades a la seu de l’Escolania de Montserrat d’estudi de repertori i tècnica vocal. També ha interpretat la cantata “Transatlàntida” del compositor Baltasar Bibiloni amb la col·laboració del grup Còmica Teatre, dirigit per Òscar Ferrer.

Així mateix, ha col·laborat amb el Cor Ciutat d’Eivissa en distints concerts a la Setmana Santa, Festes Patronals, i molt especialment cantant el “Requiem”, de Verdi a la Berliner Philarmonie (Berlín) i a l’Auditori de Palma, així com “L’Homme Armé. A mass for a peace”, de Karl Jenkins, i la “Missa pels nens” de John Rutter.

Ha participat com a “Cor Pilot” a la trobada de Veus Joves, on han participat més de 200 joves de distints instituts.

Log In

Create an account