• 1

CarlaCarla es presenta en les stories d'Instagram i explica la seva experiència com a voluntària del projecte CES, Cos Europeu de Solidaritat. Ens explica com ha vingut a Eivissa i com ha conegut aquest projecte.

Després d'acabar el batxillerat, havia de triar entre anar a la universitat o tenir una experiència en l'estranger.

Així, una amiga la va introduir en una organització que s'ocupa dels joves que volen anar a l'estranger per fer aquesta experiència.

Al final, Carla es va decidir per continuar amb els estudis universitaris.

Després de tres anys, i mentre estava escrivint la seva tesi, va rebre un correu electrònic amb informació on s'anunciava aquest projecte de duració de cinc mesos en Eivissa, es va sentir interessada i va escriure un mail per poder participar amb el seu CV. Així va enviar la seva candidatura per participar al projecte i va tenir una videoconferència amb Bàrbara, una de les responsables del projecte.

Carla reflexiona sobre la sensació gratificant que li aporta el projecte: el fet d'estar a Eivissa i poder fer feina amb joves o aprendre un nou idioma.

Finalment, va ser acceptada la seva candidatura al projecte, i així, deixava la seva ciutat a Itàlia i partia cap a Eivissa. Els primers dies, va tenir l'oportunitat de conèixer una mica l'illa però, només una setmana, just coincidint amb la declaració de l'estat d'alarma a Espanya.

Ara es troba junt amb la resta dels seus companys, monitors i dinamitzadors juvenils del Centre de Creació Jove C-Dinou, col.laborant activament per mantenir la programació juvenil en línia del programa d'oci i lleure "Les tardes al C19", amb activitats variades cada tarda.

 Ella, junt amb la també voluntària Virgínia, s'encarregaràn d'aportar informació sobre les seves ciutats, cuinaran receptes originals de les mateixes mitjançant tutorials i ens informaran sobre el programa CES i les seves experiències com a voluntàries en el nostre projecte de lleure educatiu.