• 1
Escola de juny

Als tallers, que s’estendran fins al 30 de juny, s’han inscrit un total de 24 infants de 5 a 12 anys.

El Centre de Creació Jove de l’Ajuntament d’Eivissa C-19 ha començat avui amb les activitats programades dins l’Escola de Juny. Es tracta de diferents tallers dirigits a infants d’entre 5 i 12 anys, que s’estendran fins al 30 de juny i que tenen com a objectiu, tant oferir una alternativa d’oci per als nens i nenes que ja han acabat el curs escolar com facilitar a les famílies la conciliació.

World Robot Olympiad

El poliesportiu d’Es Pratet acull el pròxim diumenge 27 el torneig local de la World Robot Olympiad, una competició internacional de robòtica educativa. Els equips participants s’han format als cursos de robòtica que es realitzen com activitat extraescolar dins l’oferta educativa del Centre de Creació Jove C-19.

El poliesportiu d’Es Pratet acollirà el pròxim diumenge 27 de juny el torneig local de la World Robot Olympiad (WRO), una competició internacional d’alt nivell en robòtica educativa que té el seu origen a Àsia.

TecnoEstiu

L’Ajuntament d’Eivissa ofereix dos cursos de formació per al·lotes i al·lots interessats en animació en 3D i en les tècniques d’impressió i fabricació en 3D i prototipat electrònic, durant l’estiu. Els cursos es realitzaran al Centre de Creació Jove C19 i al Viver d’Empreses i tindran una durada de 8 setmanes.

TecnoEstiu està dirigit a al·lotes i al·lots d’entre 13 i 18 anys i donaran inici el 7 de juliol, de dilluns a divendres de 10 a 13 hores. Per a realitzar aquests tallers no es requereixen estudis específics previs si no coneixements generals de tecnologia de 1a etapa de l’ESO.

Cloenda del programa Vila Jove Nit

L'Ajuntament d'Eivissa participa el pròxim 19 de juny en Survival Human, una activitat interactiva en la qual es repta als participants de 40 localitats d'Espanya.

Aquesta activitat clausura el programa Vila Jove Nit que s'ha desenvolupat al C-19 durant el curs escolar. Per aquest motiu, s'ha adquirit 100 codis que es repartiran entre les associacions que participen en aquest programa, Dracs Eivissa, l'Associació OTAKU, els voluntaris i voluntàries del programa Erasmus+ i els usuaris del centre C-19.

Escoles d'Estiu 2021

Us informam que, a causa de la publicació, el dia 5 de juny, de la nova normativa del Govern balear en relació amb les escoles d’estiu, ens retardarem un dia en fer l’enviament del correu electrònic d’admissió a les escoles d’estiu de l’Ajuntament d’Eivissa previst per al dia 7 de juny.

També us comunicam que per poder atendre a mes famílies obrirem un altre centre, Portal Nou.