• 1

Dia de la BicicletaBona tarda, avui és el dia mundial de la #bicicleta, us hem preparat algunes curiositats i normes de circulació!

Carles Torres i Iolanda BonetAcaba un dia de #SantJordi diferent i confinat, però us desitjam uns dies on els llibres us ajudin a viatjar i sortir allà on només la lectura i la imaginació arriben.

Des de Vilajove hem gaudit amb els autors eivissencs Iolanda Bonet i Carles Torres. Teniu les entrevistes a les històries del nostre perfil.

MiradasAra que ja ens podem moure farem una proposta cultural per l'illa.

Coneixeu es Centre Cultural de Jesús?
Si no el coneixeu ara és un bon moment ja que ha obert portes de nou!

Sant JordiDes de la Regidoria de Joventut hem preparat aquestes activitats dirgides als i les joves per cel·lebrar Sant Jordi i el Dia del Llibre.

Aquest dijous, a les stories del nostre perfil de #Instagram entrevistarem a Iolanda Bonet i Carles Torres, escriptors eivissencs.
Divendres, a més, coneixerem a Paola Álamo, alumna de 16 anys del IES ISIDOR MACABICH, guanyadora del Premi NEUS BALANZAT 2020 de narrativa curta amb la seva obra "Lliure".

PassaparaulaTots els dimarts , JOCS EN LÍNIA a les 18:00 hores amb els monitors i les monitores del C19. Ens divertirem amb el "Passaparaula del C19".

Alguns exemples del divertit rosco d'ahir:
R: capital del país de les nostres companyes del voluntariat europeu

Tríptic programació del C19 en pdf

Activitats al C19

carregar més premi SHIFT per carregar tot load all