escoles infantils i juvenils d’estiu 2022

Les inscripcions a les escoles d'estiu infantils es podran realitzar entre el 17 i el 24 de maig a través de la web https://escoladestiu-eivissa.gestion400.es/inicio. Del 6 al 10 de juny es podrà fer la inscripció a les Escoles Juvenils. 

L’Ajuntament d’Eivissa oferta 1.000 places per les escoles infantils d’estiu a les escoles de Sa Bodega, Sa Graduada i Sa Joveria. A més, al CEIP de can Cantó hi haurà 40 places per a l’escola juvenil d’estiu i al C19 15 places per a l'escola formativa.

Les escoles infantils segueixen un programa de desenvolupament emocional i habilitats socials a través de jocs, manualitats, esports, música i sortides durant la setmana.
Els grups seran d’entre 10 a 14 infants amb una persona responsable i personal de reforç o específic per algunes activitats.

El regidor de Joventut, Ricard Clivillé, ha assenyalat que ‘amb aquestes escoles es presta un servei essencial amb una metodologia educativa dirigida a treballar i desenvolupar un conjunt de valors i habilitats socials en els infants a més de tenir moltes activitats lúdiques que són també necessaris per a la seua competència social i personal’.

Les inscripcions per a les escoles infantils d’estiu es realitzaran en línia del dia 17 al 24 de maig a través de la web www.vilajove.eivissa.es.

En cas de ser admesos, es rebrà un correu amb les instruccions de pagament el dia 6 de juny. El pagament de juliol o dels dos mesos, es realitzarà del 7 al 10 de juny. Els infants admesos del mes d'agost rebran un correu amb les instruccions el dia 5 de juliol i el pagament s’hauria de fer del 6 al 8 de juliol.

Tota la informació relativa a l’escola d’estiu es publicarà el dia 24 de juny a la web www.vilajove.eivissa.es.

Pel que fa a les inscripcions i el procés, l’orde de la inscripció no influeix en l'administració de la plaça. L’ordre de preferència d'admissió serà, infants empadronats al municipi ‘Eivissa, en segon lloc, infants escolaritzats al municipi d'Eivissa, en cas que quedin places, i en tercer lloc, la resta de sol·licituds.

Enguany, i per primera vegada, la regidoria de Joventut rep una subvenció del Govern de les Illes Balears, dins del marc del Pla de Coresponsabilitat 2021, per a la organització d’activitats educatives en temps lliure infantil i juvenil així com facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral durant les vacacions estivals. Així, s’han pogut establir dues modalitats de pagament.

En cas que les sol·licituds superin els nombre de places, hi haurà preferència per a les famílies de la modalitat 1, es a dir, dones a l’atur de llarga durada, dones majors de 52 anys, i, segons els termes previstos als articles 6 i 10 de la Llei 8/2018 de suport a les famílies, les preferències seran també famílies nombroses, famílies monoparentals, famílies en risc social i víctimes de violència masclista, famílies amb persones en situació de dependència o persones amb discapacitat, famílies en situació d’especial vulnerabilitat.

Per tots aquestes famílies, l'assistència a un mes de l’escola d’estiu serà de 50,00 €, el servei d’escola matinera, el preu per mes serà de 30,00 €, menjador a preu per dia és 5,00 € i el menjador en modalitat carmanyola preu per dia és de 2,00 €.

La modalitat 2 respon a la resta de famílies, l'assistència de 1 mes a l’escola d’estiu es de 100,00 €, el servei d’escola matinera, el preu és de 30,00 €, el menjador tindrà un preu diari de 5,00 € i pel que fa al menjador de carmanyola el preu per dia és de 2,00 €.

Pel que fa a l'Escola d'estiu juvenil i formativa 2022, les inscripcions es realitzaran en línia del dia 6 de juny al 10 de juny, també a través de la web www.vilajove.eivissa.es. Hi ha 40 places per torn i el preu és de 40 € una setmana o 160 € el mes complet. A l’escola juvenil seguiran un programa de desenvolupament emocional i habilitats socials, a través de jocs, manualitats, esports, música, sortides..etc. A l’escola formativa el grup serà de 15 per setmana i es podrà escollir la setmana que més interessi segons la programació.

Més informació al Centre de Creació Jove C19, al carrer de Castella número 19 i trucant al telèfon 971 39 76 00 ext. 24150.

Enllaç a:
· Inscripció Escoles Estiu

· Informació Escola Estiu infantil 2022 en pdf
· Información Escola Estiu juvenil i formativa 2022 en pdf
· Projecte educatiu a les escoles d'estiu de Joventut

Escoles Estiu 2022

Regidoria de Joventut

La Regidoria de Joventut s'encarrega de planificar, programar i desenvolupar activitats al llarg de tot l'any adreçades als més joves de la ciutat d'Eivissa com una aposta clara i decidida per ells.
....

Notícies

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
Tens alguna idea o suggeriment que fer-mos?

Tríptic programació Dissabtes del C19 en pdf
Anuari de la Joventut 2020 en pdf
Servei de Tràmits educatius