Mai 22, 2022

La Nova Avinguda

 • Prohibit l’estacionament al tram de l’avinguda d'Isidor Macabich entre carrer Abad y Lasierra y carrer d’Extremadura

  Isidor MacabichAmb motiu de l’avanç de les obres de la nova avinguda d’Isidor Macabich, a partir del pròxim divendres 20 de maig es prohibirà l’estacionament al tram de l’avinguda comprès entre el carrer del Bisbe Abad y Lasierra i el carrer d’Extremadura.

  A partir del divendres, en aquest tram s’iniciaran els treballs de tancat i retirada de l’arbrat tal i com ja s’ha realitzat en els dos trams anteriors, el comprès entre l’avinguda d’Ignasi Wallis i la plaça d’Enrique Fajarnés i el comprès entre la plaça d’Enrique Fajarnés i el carrer del Bisbe Abad y Lasierra.

 • L’Ajuntament d’Eivissa ofereix 5.000 bons d’aparcament al CETIS durant les obres de l’avinguda d’Isidor Macabich

  Bonos parkingL’Ajuntament d’Eivissa i l’empresa propietària de l’aparcament del CETIS, Sagalés, han posat en marxa un descompte d’una hora gratis per aparcar a aquestes instal·lacions durant el temps que durin les obres de la remodelació de l’avinguda d’Isidor Macabich. Els bons estaran actius a partir de demà dijous 5 de maig.

  Des de la regidoria de Comerç han assenyalat que es distribuiran un primer paquet 5.000 bons d’aparcament, ampliable segons la demanda, als usuaris que comprin als establiments comercials i de restauració de la zona així com usuaris del Mercat Nou. L’objectiu és facilitar la mobilitat dels usuaris a l’entorn d’Isidor Macabich i dinamitzar el comerç d’Eivissa.

 • No es podrà estacionar al tram de l’avinguda d’Isidor Macabich comprès entre la plaça d’Enric Fajarnés i Tur i el carrer del Bisbe Abad y Lasierra

  Isidor MacabichA partir del pròxim dilluns 2 de maig no es podrà estacionar al tram de l’avinguda d’Isidor Macabich comprès entre la plaça d’Enric Fajarnés i Tur i el carrer del Bisbe Abad y Lasierra.

  Les obres de l'avinguda continuen avançant segons la planificació de l’obra de reforma integral i és necessària la retirada de vehicles per continuar les feines a la zona.

 • Comença la retirada de la font d’Isidor Macabich

  Font I. MacabichComença la retirada de la font d’Isidor Macabich per a reordenar l’espai millorant la fluïdesa dels vehicles, connectant diferents barris i ampliant l’espai per als vianants.

  Aquest matí s'han iniciat les feines d'enderroc de la font ubicada a l'avinguda d'Isidor Macabich, segons la planificació de l'obra de reforma integral d'aquesta avinguda.

 • Canvis en les parades de bus de l'avinguda Isidor Macabich amb motiu de les obres de reforma

  El servei públic d'autobús ha variat les parades d'arribada a l'avinguda.

  Les línies L10 (aeroport), L12A i L50 que entren des del Port a la ciutat, tindran parada final a l'avinguda de Bartomeu de Rosselló; les línies que accedeixen des d'avinguda d'Espanya i tenien parada davant dels antics jutjats, tindran la parada final a l'avinguda d'Ignasi Wallis numero 14.

 • Prohibició d'estacionar al primer tram d'Isidor Macabich per l'inici de les obres

  Isidor MacabichAmb motiu de l’inici de les obres de remodelació de l’avinguda d’Isidor Macabich, a partir de dilluns 28 queda prohibit l’estacionament de vehicles al primer tram de l’avinguda. La via romandrà oberta a la circulació durant l’obra.

  A partir de dilluns 28 de març quedarà prohibit l'estacionament de vehicles al primer tram de l'avinguda d'Isidor Macabich, des del creuer de l'avinguda d'Ignasi Wallis fins a la plaça d'Enric Fajarnés i Tur, amb motiu de l'inici de les obres de remodelació de l'avinguda d'Isidor Macabich. Avui s'instal·len els senyals de trànsit informatives per tal que dilluns al matí ja no hi hagi cap vehicle aparcat en aquest tram.

 • L’Ajuntament d’Eivissa inicia la pròxima setmana les obres de la reforma integral de l’avinguda d’Isidor Macabich amb un pressupost de 4’5 milions d’euros

  Obres Isidor MacabichEls treballs consisteixen en la renovació de les instal·lacions de la xarxa de sanejament i pluvials, nou mobiliari urbà i enllumenat public, canvi de rajoles i construcció d’un carril bici.

  Les obres de remodelació integral de l’avinguda d’Isidor Macabich comencen el pròxims dimarts 29 de març i compten amb una inversió de 4’5 milions d’euros (IVA inclòs) i tendran una durada de prop de 12 mesos.