Febrer 03, 2023

La Nova Avinguda

 • La totalitat de la nova avinguda d’Isidor Macabich tendrà les noves voreres, enllumenat, arbrat i mobiliari urbà a mitjans febrer.

  sinimagenLes obres de la nova avinguda d’Isidor Macabich avancen sense retràs i tenint per objectiu la seva finalització a finals de març del 2023. En aquests moments s’estan realitzant treballs sobre la calçada central previs a la capa intermèdia d’asfalt. Amb motiu del tancament de la planta asfàltica durant les festes de Nadal, els treballs d’asfaltat es realitzaran dins el mes de gener.

 • La totalidad de la nueva avenida de Isidor Macabich tendrá las nuevas aceras, alumbrado, arbolado y mobiliario urbano a medianos febrero.

  sinimagenLas obras de la nueva avenida de Isidor Macabich avanzan sin rendirás y teniendo por objetivo su finalización a finales de marzo del 2023. En estos momentos se están realizando trabajos sobre la calzada central previos a la capa intermedia de asfalto. Con motivo del cierre de la planta asfáltica durante las fiestas de Navidad, los trabajos de asfaltado se realizarán dentro del mes de enero.

  El calendario de las obras prevé que el nuevo pavimento, las farolas, el arbolado y los mobiliario urbano esté a mediados del mes de febrero. En estos momentos ya hay las nuevas aceras hasta la calle de Baleares, recordar que la acera izquierda comprendida entre la calle de Canàries y de Balears llevará el mismo pavimento que el parque de la Pau para darle continuidad.

 • Empieza la segunda fase de las obras de la nueva avenida de Isidor Macabich al tramo comprendido entre la calle del Bisbe Abad y Lasierra y calle de Extremadura

  sinimagenLas obras avanzan con los plazos previsto y a finales de la próxima semana se habilitarán las aceras desde la calle de Madrid hasta la plaza de Enric Fajarnés. Este tramo se suma a la acera derecha de Ignasi Wallis en la calle de Madrid que ya está operativa. Las obras de la nueva avenida de Isidor Macabich avanzan dentro de los plazos previstos y a partir del lunes 26 de septiembre se iniciará la segunda fase de las obras al tramo comprendido entre la calle del Bisbe Abad y Lasierra y la calle de Extremadura. Esta fase, que ya se está realizando en el tramo entre la avenida de Ignasi Wallis y la calle del Bisbe Abad y Lasierra.

 • Comença la segona fase de les obres de la nova avinguda d’Isidor Macabich al tram comprès entre el carrer del Bisbe Abad y Lasierra i carrer d’Extremadura

  sinimagenLes obres avancen amb els terminis previst i a finals de la pròxima setmana s’habilitaran les voreres des del carrer de Madrid fins la plaça d’Enric Fajarnés. Aquest tram es suma a la vorera dreta d’Ignasi Wallis al carrer de Madrid que ja està operativa. Les obres de la nova avinguda d’Isidor Macabich avancen dins els terminis prevists i a partir del dilluns 26 de setembre s’iniciarà la segona fase de les obres al tram comprès entre el carrer del Bisbe Abad y Lasierra i el carrer d’Extremadura. Aquesta fase, que ja s’està realitzant al tram entre l’avinguda d’Ignasi Wallis i el carre del Bisbe Abad y Lasierra.

 • La nueva avenida de Isidor Macabich estará operativa a principios de diciembre desde Ignasi Wallis hasta la calle de Canàries

  isidormacabichLas obras avanzan con los plazos previstos y se ha finalizado la primera fase en la mayor parte de la avenida. Las obras de la nueva avenida de Isidor Macabich avanzan dentro de los plazos previstos y a partir del lunes 5 de septiembre se iniciará la segunda fase de las obras que consiste en la implantación del sistema de canalizaciones de pluviales y pavimentación. La nueva avenida de Isidor Macabich estará habilitada completamente para tráfico rodado y peatones hasta la calle de Canàries en el mes de diciembre.
 • La nova avinguda d’Isidor Macabich estarà operativa a principis de desembre des d’Ignasi Wallis al carrer de Canàries

  isidormacabichLes obres avancen amb els terminis prevists i s’ha finalitzat la primera fase a la majoria de l’avinguda. Les obres de la nova avinguda d’Isidor Macabich avancen dins els terminis prevists i a partir del dilluns 5 de setembre s’iniciarà la segona fase de les obres que consisteix en la implantació del sistema de canalitzacions de pluvials i pavimentació. La nova avinguda d’Isidor Macabich estarà habilitada completament per a trànsit rodat i vianants fins al carrer de Canàries en el mes de desembre.

 • L’Ajuntament d’Eivissa acorda amb comerciants un nou paquet de mesures per pal·liar els efectes de les obres de la nova avinguda d’Isidor Macabich

  Hi haurà bonificació del 50% de la taxa de fems i exempció de la taxa d’ocupació de via pública, dues hores d’aparcament gratuït a clients, campanyes de dinamització comercial al Mercat i Eixample i instal·lació de banderoles.

 • Comença la connexió del nou sanejament al primer tram de l’avinguda d’Isidor Macabich

  Tram c. Madrid tancatA partir de dimarts, 21 de juny, i fins al dissabte dia 25, es tanca al trànsit el tram del carrer de Madrid comprés entre el carrer d’Aragó i l’encreuament d’Isidor Macabich amb motiu de les obres de continuació de la instal·lació del nou sanejament de la nova avinguda d’Isidor Macabich.

  En aquest tram, durant les obres, podrá accedir el veïnat amb aparcament a l'interior, els serveis de repartiment per fer càrrega i descàrrega i els serveis de neteja per a la recollida de fems.

 • Reobertura de la circulació al tram de l’avinguda d’Isidor Macabich tancat durant el cap de setmana

  Isidor MacabichEs reobre a la circulació, dimarts 14 de juny, a partir de les 7 del matí, el tram de l’avinguda d’Isidor Macabich tancat durant el cap de setmana.

  A partir de dimarts a les 7.00 hores del matí, quedarà obert al transit rodat el primer tram de l’avinguda d’Isidor Macabich. Aquest tram ha estat tallat durant aquest cap de setmana per les obres de remodelació de la nova avinguda d'Isidor Macabich.

 • Comença la connexió del primer tram de canonades de la nova avinguda d’Isidor Macabich

  Tancament Isidor MacabichEl pròxim dissabte 11 de juny les obres de la nova avinguda d’Isidor Macabich iniciaran les tasques de connexió de les canonades al tram comprès entre l’avinguda d’Ignasi Wallis i el carrer de Madrid.

  Aquesta actuació requereix el tancament al trànsit d’aquest tram des del dissabte 11 a les 7 hores fins el dimarts 14 de juny a la tarda. La resta de l’avinguda romandrà oberta a la circulació.

 • Prohibit l’estacionament al tram de l’avinguda d'Isidor Macabich entre carrer Abad y Lasierra y carrer d’Extremadura

  Isidor MacabichAmb motiu de l’avanç de les obres de la nova avinguda d’Isidor Macabich, a partir del pròxim divendres 20 de maig es prohibirà l’estacionament al tram de l’avinguda comprès entre el carrer del Bisbe Abad y Lasierra i el carrer d’Extremadura.

  A partir del divendres, en aquest tram s’iniciaran els treballs de tancat i retirada de l’arbrat tal i com ja s’ha realitzat en els dos trams anteriors, el comprès entre l’avinguda d’Ignasi Wallis i la plaça d’Enrique Fajarnés i el comprès entre la plaça d’Enrique Fajarnés i el carrer del Bisbe Abad y Lasierra.

 • Dues hores d'aparcament gratuït per la compra al petit comerç

  Per la compra al petit comerç o consumint en algun establiment del centre de la ciutat es podrà aparcar, de forma gratuïta durant dures hores, a l'aparcament del CETIS al llarg de tot el dia.


  També s'incorporen dues hores gratuïtes a l'aparcament del Mercat Nou, en horari de tarda.
  D'aquesta manera, es facilita a tots els clients del petit comerç de la ciutat, accedir a la ciutat, facilitant l'aparcament dels vehicles de forma gratuïta i poder comprar a les tendes del centre de la ciutat o prendre un refresc.

 • No es podrà estacionar al tram de l’avinguda d’Isidor Macabich comprès entre la plaça d’Enric Fajarnés i Tur i el carrer del Bisbe Abad y Lasierra

  Isidor MacabichA partir del pròxim dilluns 2 de maig no es podrà estacionar al tram de l’avinguda d’Isidor Macabich comprès entre la plaça d’Enric Fajarnés i Tur i el carrer del Bisbe Abad y Lasierra.

  Les obres de l'avinguda continuen avançant segons la planificació de l’obra de reforma integral i és necessària la retirada de vehicles per continuar les feines a la zona.

 • Comença la retirada de la font d’Isidor Macabich

  Font I. MacabichComença la retirada de la font d’Isidor Macabich per a reordenar l’espai millorant la fluïdesa dels vehicles, connectant diferents barris i ampliant l’espai per als vianants.

  Aquest matí s'han iniciat les feines d'enderroc de la font ubicada a l'avinguda d'Isidor Macabich, segons la planificació de l'obra de reforma integral d'aquesta avinguda.

 • Canvis en les parades de bus de l'avinguda Isidor Macabich amb motiu de les obres de reforma

  El servei públic d'autobús ha variat les parades d'arribada a l'avinguda.

  Les línies L10 (aeroport), L12A i L50 que entren des del Port a la ciutat, tindran parada final a l'avinguda de Bartomeu de Rosselló; les línies que accedeixen des d'avinguda d'Espanya i tenien parada davant dels antics jutjats, tindran la parada final a l'avinguda d'Ignasi Wallis numero 14.

 • Prohibició d'estacionar al primer tram d'Isidor Macabich per l'inici de les obres

  Isidor MacabichAmb motiu de l’inici de les obres de remodelació de l’avinguda d’Isidor Macabich, a partir de dilluns 28 queda prohibit l’estacionament de vehicles al primer tram de l’avinguda. La via romandrà oberta a la circulació durant l’obra.

  A partir de dilluns 28 de març quedarà prohibit l'estacionament de vehicles al primer tram de l'avinguda d'Isidor Macabich, des del creuer de l'avinguda d'Ignasi Wallis fins a la plaça d'Enric Fajarnés i Tur, amb motiu de l'inici de les obres de remodelació de l'avinguda d'Isidor Macabich. Avui s'instal·len els senyals de trànsit informatives per tal que dilluns al matí ja no hi hagi cap vehicle aparcat en aquest tram.

 • L’Ajuntament d’Eivissa inicia la pròxima setmana les obres de la reforma integral de l’avinguda d’Isidor Macabich amb un pressupost de 4’5 milions d’euros

  Obres Isidor MacabichEls treballs consisteixen en la renovació de les instal·lacions de la xarxa de sanejament i pluvials, nou mobiliari urbà i enllumenat public, canvi de rajoles i construcció d’un carril bici.

  Les obres de remodelació integral de l’avinguda d’Isidor Macabich comencen el pròxims dimarts 29 de març i compten amb una inversió de 4’5 milions d’euros (IVA inclòs) i tendran una durada de prop de 12 mesos.