Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Amb motiu dels actes de la festa “Eivissa Medieval” que tindrà lloc els propers dies, 12, 13, 14 i 15 de maig a Dalt Vila i la Marina, es fa necessària la regulació d’aparcaments i trànsit de vehicles de la forma següent:

Dimarts, dia 10 de maig:
Es prohibeix l’estacionament als aparcaments de damunt el Parc Reina Sofia (zona dels antics pavellons). Des de les 08:00 hores fins el dilluns dia 16 de maig a les 14 hores.
Es prohibeix l’estacionament i circulació de vehicles a :
Des de les 14:00 h., l’estacionament i circulació a tots els carrers de Dalt Vila, inclosos als residents.
Es prohibeix l’estacionament:
Aparcaments des Soto i tot el camí del Calvari.

Aquesta prohibició regirà fins a les 14.00 h del dia 16 de maig.

Dimarts dia 10 de maig:
A partir de les 08:00 hores és restringirà la circulació de vehicles a Dalt Vila

Dimecres dia 11 de maig, es prohibeix l’estacionament a:
Plaça de sa Font i carrer d’Antoni Palau.
Als carrers de Sa Creu, Josep Verdera, Bisbe Torres Mayans.
A partir de les 08.00 hores es restringirà la circulació a la Marina.

Quedarà prohibida la circulació per plaça de sa Font, carrer d’Antoni Palau, carrer de ses Verdures, carrer de Manel Sorà, carrer de Josep Verdera, carrer de sa Creu, des de les 08.00 h del dia 10 de maig fins a les 14.00 h del dia 16 de maig.
L’entrada es realitzarà pel punt de control del carrer de sa Creu cruïlla amb carrer de Riambau, que estarà regulada per semàfor d’obres.

Passis per a les persones residents i comerciants de la zona:
Els residents a Dalt Vila podran estacionar als aparcaments lliures següents: als aparcaments de damunt el parc Reina Sofia (zona dels antics pavellons) amb la autorització corresponent.
Els residents de Dalt Vila al carrer Major, Plaça de la Catedral, carrer de Sant Siríac i carrer de Joan Roman, podran estacionar als aparcaments lliures de la zona de el Soto, amb la corresponent autorització.
Els residents a la Marina i sa Penya, als aparcaments lliures següents: carrer de sa Creu i carrer del Bisbe Torres Mayans i a l'aparcament de darrere de sa Peixateria. Amb la targeta de residents el residents amb autorització anual de zona blava, també podran estacionar, zona de s’Alamera i es Pratet.
Les credencials dels vehicles per a càrrega i descàrrega, per al residents a la Marina i Dalt Vila, s’expedeixen a l’Ajuntament d’Eivissa (Regidoria de Festes) de dilluns a divendres de 9.00 h a 14.00 h.