Octubre 03, 2022

ajuntamentdaltvila

El programa d'activitats de "Viu la Posidonia" aquest 2022 ofereix immersions en la Posidònia per captar imatges de la planta mil.lenària. Totes les activitats són gratuïtes i es desenvolupen respectant els protocols i mesures de seguretat envers la COVID-19.

 

 

Immersions fotográfiques

Scuba Ibiza | 971 192 884 I Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Sortides des de: Marina Botafoc.

Places disponibles en cada immersió: 12.

Requisit per participar: compartir imatges sobre les immersions i la planta submarina amb el hashtag #lbizaPosidonia #EivissaPosidonia.

Les imatges formaran part d'una exposició virtual en el marc del programa "Viu la Posidonia".

Activitats gratuïtes.

Dates:

Dissabte 24 de setembre. Horari: de 15 a 18 h.

Campionat de neteja de platges World Clean Up Day. Sis parelles de bussejadors certificats treballaran en equip netejant els fons de les aigües del municipi d'Eivissa. S'elegirà el punt entre Talamanca, Figueretes i platja d'en Bossa tenint en compte les condicions de la mar. L'equip que més residus tregui guanyara un premi, el qual consistirà en dos vals de doble immersió amb equip propi amb Scuba Ibiza. Els participants també fotografiaran I'impacte dels vessaments i residus sobre la Posidonia.

Requisit: ser bussejador certificat i poder bussejar amb un company sense necessitat de supervisió d'un divemaster/instructor. Compartir a xarxes socials imatges de la immersió amb el hashtag #lbizaPosidonia#EivissaPosidonia i participar en el concurs de fotografia amb, almenys, una imatge.

Es lliurarán guants protectors i bosses de malla per recollir residus entre els participants.

Dissabte 8 d'octubre. Horari: de 15 a 18 h.

Batejos de busseig i snorkel per a famflies, empleats d'hotels i/o restaurants i/o persones que volen descobrir la Posidònia i no saben bussejar. Infants a partir de 12 anys.

Requisit: compartir a xarxes socials imatges de la immersió amb el hashtag #lbizaPosidonia #EivissaPosidonia i participar en el concurs de fotografia amb, almenys, una imatge.

Dissabte 22 d'octubre. Horari: de 15 a 18 h.

Concurs fotogràfic "Viu la Posidònia" Dirigit a fotògrafs experts per captar i documentar la floració de la Posidònia i l'impacte del canvi climàtic a la praderia, amb finalitat científica.

Requisit: presentar, com a màxim, 3 imatges relacionades amb la Posidonia oceanica. Respectar les bases del concurs. Compartir a xarxes socials imatges de la immersió amb el hashtag #lbizaPosidonia #EivissaPosidonia i participar en el concurs de fotografia amb, almenys, una imatge

El primer premi consisteix en un val de doble immersió amb equip propi a Scuba Ibiza; el segon premi consisteix en un val d'una immersió amb equip propi amb Scuba Ibiza.

Dissabte 5 de novembre. Horari: de 9,30 a 13 h.

Concurs fotográfic "Viu la Posidònia" dirigit a fotògrafs experts per captar i docu­mentar l'evolució de la floració de la Posidònia i l'impacte del canvi climàtic a la praderia.

Requisit: compartir a xarxes socials imatges de la immersió amb el hashtag #lbizaPosidonia #EivissaPosidonia. Cada participant podra presentar un màxim de 3 fotografies. Així mateix, haurà de complir amb les normes de l'esdeveniment.

El primer premi consisteix en un val de doble immersió amb equip propia Scuba Ibiza; el segon premi consisteix en un val d'una immersió amb equip propi a Scuba Ibiza.

PROGRAMA D'ACTIVITATS COMPLET DE "VIU LA POSIDÒNIA" 2022

Wpp