Juny 28, 2022

ajuntamentdaltvila

Feminisme al 99%

Dijous 30 de juny, a les 19.30 h | Casal d'Igualtat
Club de Lectura Feminista · Dinamitza: Núria Prieto · Inscripcions a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al 971 679 415
Llibre: "Feminisme al 99%", de Nancy Fraser, Tithi Bhattacharya i Cinzia Arruzza

Llegeix el llibre proposat i vine a compartir les teues impresions amb el Club. El Club de lectura és bilingüe (català i castellà) i mixt.

"De tres de les organitzadores més destacades de la vaga feminista als Estats Units ens arriba aquest contundent manifest feminista.

Habitatge inaccessible, salaris baixos, atenció mèdica universal, violència policial… No són temes tractats habitualment pel feminisme mainstream. Aquest és un manifest per al 99 %, per a aquelles per a qui tindria un impacte superior incrementar el salari mínim o impulsar un servei sanitari i de cura dels fills universal que tenir més dones com a directores executives a les empreses o als seients del Parlament. És un manifest que exigeix la fi de l’empresonament en massa i dels règims fronterers inhumans, la provisió d’habitatges segurs i veritablement assequibles, la llibertat per a Palestina, la fi de les guerres imperialistes a l’Orient Mitjà i molt més.

Per a aquestes tres líders feministes tots aquests temes són qüestions purament feministes. El feminisme no hauria de començar –o acabar– amb més dones assegudes als consells de direcció de les empreses: hauria de començar amb el 99 %."

Totes aquelles persones interessades en participar en aquesta sessió del Club de Lectura Feminista, es poden inscriure al correu electrònic de la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Eivissa a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o telefonant al 971 679 415.

Activitat cofinançada per la conselleria de Presidència i Funció Pública i Igualtat del Govern de les Illes Balears, IBDona, el Ministeri d’Igualtat i Pacte de l’Estat contra la Violència de Gènere.

Enllaç a:
· Programa complet del Club de lectura feminista 2022