Octubre 24, 2020

ajuntamentdaltvila

Woman Rocks

Dissabte 24 d’octubre, de les 10.00 h fins a les 17.30 h | A través de Zoom
L'esdeveniment és gratuït per a les persones residents a Eivissa i Formentera, per a la resta de persones el preu és de 20 euros. Les inscripcions es poden realitzar a través de la pàgina web www.eventos.womanrocks.es/woman-rocks-ibiza-2020/

L’Ajuntament d’Eivissa organitza la segona edició de ‘Woman Rocks’ a Eivissa, una trobada en línia per promoure l’emprenedoria femenina.

L’Ajuntament d’Eivissa ha presentat el programa de la segona edició de ‘Woman Rocks’, una trobada de dones emprenedores en modalitat semipresencial, que tendrà lloc al Casal d’Igualtat presencialment per a les ponents, i que el públic podrà seguir en línia el pròxim 24 d’octubre a través de Zoom.

L’objectiu d’aquestes xerrades és promoure l'emprenedoria femenina comptant amb grans i reconegudes professionals en diferents sectors, amb temàtiques relacionades amb el treball professional i l'emprenedoria.

Aquesta edició comptarà amb la participació de set dones emprenedores. Des de les 10 hores i fins a les 17.30 hores, dones com Papiroga, Silvia Foz, Lorena García i Verónica Sosa parlaran de la seva experiència. A més, hi haurà una taula redona amb emprenedores de l’illa com Elisa Pomar, Helher Escribano i Laura Ferrer.

També ‘s'organitzaran algunes dinàmiques i hi haurà networking perquè les emprenedores es coneguin entre sí.

L’activitat està finançada per la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat del Govern Balear, a través de l’Institut Balear de la Dona, i del Ministeri d’Igualtat, a través del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere.

Woman Rocks