Octubre 25, 2020

ajuntamentdaltvila

Club de Lectura feminista

Dijous 29 d'octubre, a les 19.30 h | Depenent del nombre de participants, l’activitat es farà en línia o de forma presencial al Casal d'Igualtat
Llibre: "A Virginia le gustaba Vita", de Pilar Bellver · Inscricions a a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Ja s'han obert les inscripcions per participar en la pròxima sessió del Club de Lectura feminista. Totes aquelles persones que vulguin participar, es poden posar en contacte amb la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Eivissa a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Depenent del nombre de participants, l’activitat es farà en línia o de forma presencial al Casal d'Igualtat.

Recordam que aquesta iniciativa és finançada per la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat del Govern Balear, a través de l’Institut Balear de la Dona, i del Ministeri d’Igualtat, a través del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere.