Febrer 22, 2020

ajuntamentdaltvila

Dijous 27 de febrer, de 16.00 a 20.00 h | Casal del Voluntariat, carrer Lleó, 8; d'Eivissa
Impartit per OLKA FORMACIÓN · Organitza: Regidoria de Participació Ciutadana · La inscripció als cursos és gratuïta. Es pot fer enviant el full d'inscripció emplenat, que es pot descarregar des dels enllaços adjunts, per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o presentant-lo al registre d'entrada de l'Ajuntament d'Eivissa, Edifici CETIS

L'Ajuntament d'Eivissa organitza un programa de cursos per oferir formacions específiques a les persones que desenvolupen feines a les entitats de voluntariat o que formen part de la xarxa de voluntaris de l'Ajuntament d'Eivissa. L'objectiu és millorar la qualitat en l'acció de les persones voluntàries, oferint-los una formació útil i adequada al perfil de l'associació o entitat amb les quals col·laboren.
La regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament d'Eivissa impulsa aquest programa de formació que s'impartirà de manera gratuïta, des del mes de febrer fins al mes de maig, a les més de 400 persones que formen part de la borsa de voluntaris i voluntàries de l’Ajuntament d’Eivissa.

Les places són limitades i s'aniran cobrint per ordre d'entrada. Un cop es completi el curs, s'enviarà un correu electrònic de confirmació de matrícula a totes les persones admeses.

Els cursos es realitzaran al Casal del Voluntariat, carrer Lleó, 8; d'Eivissa, excepte el curs de Bases d'Ensinistrament Caní, que es realitzarà al Centre de Protecció Animal de Sa Coma.

Enllaç a:
· Full d'inscripció en pdf
· Relació completa de cursos en pdf

Programa:
Curs de Manipulador d'Aliments