Gener 19, 2022

ajuntamentdaltvila

Espectacles amb venda o reserva d'entrades online

  • 1

Rutes cicloturistes i de senderisme 2021-2022

De novembre de 2021 a maig de 2022 | Inscripcions a les rutes cicloturistes fins a les 20 hores del divendres anterior a la ruta prevista, a les piscines de Can Misses i de Es Viver (a la tarda, només en Es Viver), a Can Manolo Bikes, Boutique de la Bici o el mateix dia en el lloc de la sortida -  Inscripcions a les rutes de senderisme fins a les 14 hores del divendres anterior a la ruta en les piscines de Can Misses i de Es Viver (a la tarda, només en Es Viver)
Organitza: Patronat d'Esports de l'Ajuntament d'Eivissa · Quota d'inscripció: 3 euros per anticipat i 5 euros si es realitza el mateix dia de la sortida

El Patronat d'Esports de l'Ajuntament d'Eivissa ha programat una nova edició de rutes cicloturistes i de senderisme que es desenvoluparan entre els mesos de novembre i maig.

Aquestes rutes, nou cicloturistes i set de senderisme, estan pensades perquè les pugui realitzar qualsevol persona amb un mínim nivell de condició física, a partir dels dotze anys. Estan guiades amb el suport de monitors que conduiran a les persones assistents en tot moment.
A més, el ritme de les activitats serà tranquil amb la finalitat que les persones participants puguin gaudir no sols de la pràctica d'esport sinó també del paisatge de cada ruta.

Les inscripcions per a les rutes cicloturistes es poden realitzar fins a les 20 hores del divendres anterior a la ruta prevista, a les piscines de Can Misses i de Es Viver (a la tarda, només en Es Viver), a Can Manolo Bikes, Boutique de la Bici o el mateix dia en el lloc de la sortida.
La quota d'inscripció és de tres euros per anticipat i de cinc si es realitza el mateix dia de la sortida. Les places estan limitades a 100 participants, excepte el dia de l'excursió de Formentera que es limitarà a 50 assistents.

La pròxima ruta cicloturista tindrà lloc el 21 de novembre amb una excursió de 28 quilòmetres de nivell fàcil fins a Es Codolar. També es preveuen sortides a Santa gertrudis, Sant rafel, Es Broll de Buscastell, as capetlla d’en Serra i Cala Olivera.
A més estan previstes dues sortides a Formentera durant les quals es durà a terme la volta a l'illa amb un recorregut de 65 quilòmetres i una durada de set hores. Les rutes cicloturistes conclouran el cap de setmana del 30 d'abril i 1 de maig amb la segona excursió a Formentera, que es divideix en dues etapes.

En el cas de les rutes de senderisme, les inscripcions es poden realitzar fins a les 14 hores del divendres anterior a la ruta en les piscines de Can Misses i de Es Viver (a la tarda, només en Es Viver).
La quota d'inscripció és de tres euros per anticipat i de cinc si es realitza el mateix dia de la sortida. Les places estan limitades a 100 persones participants.
La primera tindrà lloc el diumenge 21 de novembre amb sortida des de la piscina municipal de Es Viver i arribada a Roca Llisa. En total, 13,5 quilòmetres de dificultat mitjana.
Ses Salines, Sa Carroca, Sa Talaia, Platges de la costa Est o la ruta de la posta de sol seran uns altres dels indrets que es recorreran. La iniciativa finalitzarà amb una volta a Formentera, dividida en tres etapes.

Enllaç a:
· Programa complet de les rutes de cicloturisme i senderisme 2021-2022 en pdf