Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Us informam que des del dia 25 al 30 de juliol, les pistes municipals del Col·legi de Sa Bodega, acullen el XIX Trofeu popular de bàsquet Ibiza Top-3, un dels esdeveniments esportius amb més acceptació de l'estiu al municipi. Ibiza Top-3 ha estat presentat aquest matí pel regidor d'esports de l'ajuntament d'Eivissa, Agustín Perea i el coordinador de Ibiza Top-3, Antonio Piqueras.

Ibiza Top-3 es un torneig de bàsquet sota la modalitat de 3 contra 3 que es disputa al municipi des de fa 19 anys. Poden formar part del torneig jugadors i jugadores des de les categories baby, fins els veterans, passant pels benjamins, alevins, cadets, júniors i sèniors.

El regidor d'Esports, Agustin Perea, ha destacat que aquest esdeveniment esportiu es molt popular, te molta acceptació i hi participa molta gent d'Eivissa en un gran ambient esportiu.

El coordinador de Ibiza Top3 Antonio Piqueres, ha destacat el fet de que durant el torneig popular son els mateixos participants els que s'arbitren donant un exemple d'esportivitat i de bon comportament.

Els partits corresponents a les lligues de cada una de les categories es celebraran entre el dilluns i el dijous, les semifinals el divendres , quedant pel dissabte les finals i els espectaculars concursos de mates, triples, tirs lliures i d'habilitat. Els horaris seran de 18 a 23 hores.

L'estiu passat es va arribar a una xifra de 78 equips i per a enguany s'espera que hi hagi una inscripció similar, es a dir, més de 300 esportistes.

Les inscripcions estan obertes fins el divendres tarda i es poden fer a les oficines del patronat d'esports a Can Misses i a es Viver.

Tall de veu d’Agustín Perea, regidor d’Esports

Eivissa, 18 de juliol de 2016