Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Us informem que aquest dissabte dia 16 de juliol comença el programa de visites a la Posidònia que organitza la regidoria de Turisme de l'Ajuntament d'Eivissa juntament amb el Consell Insular d'Eivissa. Es tracta d'unes excursions gratuïtes que tenen per objectiu donar a conèixer un dels bens patrimonials d'Eivissa, les praderies de posidònia que contenen un ecosistema de gran diversitat animal i vegetal.

L'activitat, de caràcter gratuït, ha estat presentada aquest mati la regidora de Turisme de l'Ajuntament d'Eivissa, Gloria Corral, la regidora de Medi Ambient, Montse Garcia, el director de Promoció Turística del Consell Insular, Vicent Torres i representants de l'empresa Anfibios que és qui durà terme les excursions.

Les visites comencen a les 10 del matí des de la platja de ses Figueretes. Durant la visita es realitza una immersió amb tub i aletes, amb possibilitat d'ús de càmera fotogràfica submarina i prèviament a la excursió a la mar, a la platja s'ofereix als participants un taller on se'ls explica del funcionament de la planta, els seu valor natural, la seva protecció i com s'utilitza històricament a l'illa.

La regidora de Turisme de l'Ajuntament d'Eivissa, Glòria Corral, ha destacat que aquesta activitat está dirigida tant als residents com als turistes i per aquest motiu ja s'ha informat al sector hoteler de la possibilitat d'oferir als seus clients el programa de visites a la posidònia.

El director insular de Turisme, Vicent Torres, ha aprofitat per a donar difusió de la campanya de conscienciació iniciada pel Consell en la que s'han editat díptics informatius per tal d'evitar que els vaixells fondegin sobre les praderes de posidònia i ha agraIt la labor dels voluntaris que fan aquesta feina a la mar.

Les visites a la posidònia es realitzen els dissabtes de 10 a 13 hores i hi ha 20 places disponibles per a cada excursió. L'activitat es gratuïta i és necessària inscripció prèvia trucant al telèfon 971 399232 o enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.