Mai 24, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

teatrefinlandiaL'obra de teatre Finlandia, del director i autor de l'obra Pascal Rambert, arriba a l'auditori de Can Ventosa el pròxim dia 13 de maig a les 21 hores. Les entrades, que ja estan a la venda, es poden adquirir de manera anticipada a 18 euros i a un preu de 20 euros en taquilla.

Finlandia, de 90 minuts de durada, està interpretada per l'actriu Irene Escolar i l'actor Israel Elejalde, i parla de la situació d'una parella que està a punt d'esquerdar-se sense remei. Irene és Irene Escolar, Israel és Israel Elejalde. Tots dos protagonitzen Finlàndia, la nova obra del director i dramaturg francès Pascal Rambert, que per primera vegada escriu expressament per a dos actors espanyols en aquesta coproducció del Teatre de L'Abadia i Kamikaze Produccions.

Finlàndia és una història de ruptura i violència entre dues visions diferents del món, entre dues persones que abans es van voler i ara es destrossen per a aconseguir la custòdia de la seva filla de nou anys. Irene és filla de bona família, una actriu que treballa en una superproducció internacional, una dona que dorm a la seva habitació d'hotel hores abans de rodar, quan arriba sense avisar el pare de la seva filla, que s'ha fet amb cotxe els 4.000 quilòmetres que separen Madrid d'Hèlsinki carregant en el maleter amb la seva fúria.

Wpp