abril 18, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

paradesbusL'Ajuntament d'Eivissa lamenta les declaracions del Consell d'Eivissa realitzades en relació amb les parades d'autobusos de l'avinguda d'Isidor Macabich. En primer lloc, a l'avinguda d'Isidor Macabich no s'ha suprimit la parada d'autobús de l'antiga Delegació de Govern. El que s'ha fet és ampliar i augmentar l'espai de la parada ubicada davant dels antics jutjats que disposa actualment de 35 metres lineals. També s'ha ampliat el nombre de parades amb una nova ubicada al Parc de la Pau, que compta amb 20 metres lineals, tal com van sol·licitar els comerciants de l'avinguda, donant la possibilitat als usuaris a poder aturar al principi i al final de l'avinguda. Cal recordar que des de l'Ajuntament d'Eivissa es van celebrar diferents reunions en les quals es va acordar amb el Consell que hi hagués aquestes dues parades.

En segon lloc, des de l'Ajuntament d'Eivissa considera que precisament és el Consell d'Eivissa el que incompleix el conveni de transport urbà a la ciutat, donat que, a hores d'ara, aquest conveni no està vigent i ni tan sols s'ha fet la licitació del nou contracte de serveis de transport regular de viatgers, on es troben incloses les línies urbanes de la ciutat.

Lamentam que la incompetència del Consell d'Eivissa en la tramitació de la licitació, pendent des de fa molts mesos, hagi provocat que la ciutadania del municipi d'Eivissa no pugui gaudir en aquests moments de les 4 línies d'autobús urbà incloses dins d'aquesta licitació.

L'Ajuntament d'Eivissa continua oferint alternatives al vehicle privat implantant projectes de mobilitat sostenible, creant nous carrils bici i connectant-los.

Des de l'Ajuntament d'Eivissa s'insta al Consell d'Eivissa, tal com s'ha informat en diverses ocasions a la màxima institució insular, a regular els horaris de les aturades a les empreses d'autobusos que presten servei de transport de línia regular a la ciutat, evitant convertir l'avinguda d'Isidor Macabich, (a l'alçada de l'antiga Delegació de Govern) en una estació encoberta.
L'Ajuntament d'Eivissa considera que el veïnat no es mereix tornar a la situació anterior en la qual les parades de bus eren de grans dimensions i feien aturada llarga, donat que per aquest servei ja disposen de l'estació d'autobusos CETIS.

L'Ajuntament d'Eivissa remetrà al departament de Mobilitat del Consell Insular la planificació de les parades de bus a aquesta avinguda.

Wpp