Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

pleno21El Ple de l’Ajuntament d’Eivissa ha aprovat, de manera definitiva, la cessió del solar d’Isidor Macabich on l’IBAVI construirà una promociò d’habitatge públic, en règim de lloguer i posterior lliurament de local en planta baixa de l’edificació. La cessió del solar ha estat aprovada amb els vots a favor de l’equip de govern del PSOE i Podem, els vots en contra del grup municipal del Partit Popular i l’abstenció del grup municipal de Ciudadanos.

Al solar d’Isidor Macabich, l’Ibavi construirà un total de 60 habitatges públics en règim de lloguer. L’Ajuntament d’Eivissa serà el propietari dels baixos comercials de l’edifici que es dedicaran a instal·lacions municipals per tal de donar més serveis a la ciutadania.

D’altra banda, el ple de l’Ajuntament d’Eivissa ha aprovat l'adenda al conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i el SEPES per al desenvolupament de l'actuació urbanitzadora Ca 'n’Escandell, sector 12, on es preveuen construir la promoció de 532 habitatges públics i un parc urbà.

En aquests moments, el SEPES té en tràmit d’exposició pública el Pla Especial i el projecte d’urbanització de l’espai durant el periode d’un mes. 

La proposta ha estat aprovada amb els vots a favor de l’equip de govern  del PSOE i Podem, del grup municipal de Ciudadanos i l’abstenció del grup municipal del Partit Popular.

Wpp