Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

cetis

 La jornada comptarà amb activitats de dinamització, exposició de maquetes i vaixells, música i arròs mariner.

L’Ajuntament d’Eivissa ha organitzat una nova edició de Feim Barri per aquest dissabte 18 de març a la plaça des Martell, al Port d’Eivissa: Feim Barri, Feim Mar. La jornada compta amb la col·laboració de Ports de Balears, Peix Nostrum, el Club Nàutico de Ibiza i les Confraries de Pescadors d’Eivissa i Sant Antoni, i en aquesta ocasió es centra en la cultura del mar.

La tinent d’alcalde, Carmen Boned, ha assenyalat que ‘torna un esdeveniment com aquest i en un lloc emblemàtic de la nostra ciutat, a la plaça Martell, amb la nostra magnifica gastronomia Mediterrània de la mà de sa Confraria de Pescadors. Com a novetat, tindrem a l’Associació d’Amics del Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera que faran un taller informatiu bastant interessant per conèixer els nostres arrels i les poblacions que van arribar al port d’Eivissa al llarg de la nostra història’.

El programa d’activitats es desenvoluparà entre les 11 i les 17 hores i inclou exposicions, música, ballades i la V edició del concurs d’arròs mariner ‘PeixNostrum’, que es desenvoluparà entre les 12 i les 14 hores. Les persones interessades a inscriure’s poden fer-ho als correus Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. . A més, hi haurà barra solidària i arròs popular a benefici d’ ADDIF.

Durant tota la jornada es podrà gaudir d’una exposició de maquetes i vaixells, tallers i jocs infantils i ambientació musical a càrrec de ‘Carly and the Cats’ i ‘Around&Around’.

Entre les 11 i les 14 hores, al Club Nàutico de Ibiza s’oferiran passeigs a vela per a majors de 7 anys i hi haurà una exposició d’artesania de la Colla de sa Bodega. A més, l’Associació d’Amics del Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera ha organitzat el taller ‘Deixants en la Mar’. La Mar d’Eivissa en l’Antiguitat. A les 11 hores està previst una bruilada de corn, i a les 11.30 ballada i sonada de la colla de sa Bodega.

Descarregar Bases 

Wpp