Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

soibreactivaL’Ajuntament d’Eivissa ha contractat a 24 joves desocupats, d’entre 16 i 30 anys, a través del programa SOIB Reactiva 2022, ha estat promogut pel SOIB i cofinançat per la Conferència Sectorial d’ Ocupació i d’ Assumptes Laborals. La durada del contracte és des de l’1 de desembre fins el 31 de maig de 2023.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, la regidora delegada de Formació, Rosa Rubio i la Directora insular del SOIB Eivissa, Dolors Roig, han donat avui la benvinguda als nous treballadors i treballadores que s’han incorporat a l’Ajuntament d’Eivissa.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, ha recordat que ‘les polítiques actives d’ocupació són una prioritat del govern municipal. A aquests contractes es sumaran 23 més al mes de febrer. L’objectiu amb aquestes contractacions és millorar l'ocupabilitat de les persones demandants d'ocupació i en concret promoure de manera activa la generació del col·lectiu de joves i de persones en situació de llarga durada’.

S’incorporen així als diferents departaments 13 auxiliars administratius/administratives; 5 operaris/operàries de recollida residus; 2 auxiliars de serveis; 2 auxiliars de manteniment i 2 monitors/monitores de temps lliure.

Aquests 24 llocs de feina es completaran al mes de febrer amb altres 23 ofertes dirigides a persones desocupades de 30 anys o més, en situació dedesocupació de llarga durada. El pressupost total per Reactiva 2022 és de 660.923’86 €.

Wpp