Desembre 04, 2022

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

anemalparcL’Ajuntament d’Eivissa ha organitzat un programa de dinamització als parcs infantils recentment renovats a diferents barris de la ciutat i cofinançats amb Fons Feder (Fons Europeus de Desenvolupament Regional), a travès de la regidoria de Projectes Europeus i Parcs Infantils. Les activitats de dinamització comencen aquest dissabte 19 de novembre al parc infantil de ses Figueretes, ubicat a l’avinguda de Pere Matutes Noguera. Diumenge 20 de novembre les activitats es traslladen al parc infantil de Ca n’Escandell, al carrer d’Atzaró i el diumenge 27 de novembre tindran lloc al parc infantil d’es Viver, al carrer de Font i Quer.

Al mes de desembre continuen les activitats el dia 17 al parc infantil de Ca n’Escandell, al carrer des Jondal i el diumenge 18 de novembre al de Cas Serres, ubicat al carrer de Felip Curtois i Valls.

Les activitats tindràn lloc des de les 11 del matí fins les 14 hores als parcs i hi haurà tallers infantils, fotomató, pintacares, música d’ambient i animació.

Per a la regidora de Projectes Europeus, Elena López, 'els projectes executats amb fons europeus constitueixen sense dubte una millora en les diferents infraestructures de la ciutat d'Eivissa i una oportunitat per a l'Ajuntament d'Eivissa de comptar amb fons de finançament que, en aquest cas, van directes a la ciutadania i en especial als més petits de la ciutat i les famílies'.

Als darrers mesos, l’Ajuntament d’Eivissa ha executat les obres de renovació dels quatre parcs infantils ubicats als barris de ses Figueretes, Cas Serres, i ca n’Escandell amb el cofinançament europeu dins de l’estratègia de EDUSI. Les obres de renovació dels parcs infantils han significat una inversió de 700.000 euros.

Programa d'activitats infantils "Anem al Parc"

Wpp