Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

escolesesportives2022El Patronat d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa ofereix enguany una vintena d’Escoles Esportives amb gran varietat d’activitats destinades a nens, nenes i joves del municipi, d’entre 6 mesos i 17 anys. Les Escoles Esportives Municipals 2022-2023 s’imparteixen a diferents instal·lacions de la ciutat entre les quals es troben el pavelló des Pratet, les piscines municipals des Viver i Can Misses, i el complex poliesportiu municipal de Can Misses. També hi ha activitats a col·legis o al Skatepark de ses Figueretes. L’oferta va des d’iniciació, a nivell de perfeccionament en les diferents disciplines.

La regidora d’Esports, Elena López, ha destacat ‘la importància de les Escoles Esportives, ja que serveixen per impulsar l’esport base. Des de l’Ajuntament donam l’oportunitat a les famílies que els infants puguin provar diferents disciplines i introduir-se en el món de l’esport. En aquest sentit, continuam impulsant modalitats dirigides a tota classe de públic i que van des de futbol sala, patinatge, karate fins a pàdel o escacs’.

En concret, el Complex Poliesportiu Municipal de Can Misses acull una bona part de les escoles esportives, amb ensenyaments d'atletisme, tennis, futbol, escacs, tiro amb arc o rugbi.

A les piscines d’es Viver es pot assistir a cursos d'aprenentatge de natació i perfeccionament. En aquest cas, seran per a totes les edats, des de cursos per a bebès a partir dels 6 mesos fins a classes destinades a adults i altres activitats com a aquagym.
Les Escoles Esportives del municipi també ofereixen enguany minibàsquet, escalada, bàdminton, disciplines acrobàtiques i handbol.

Les persones interessades poden sol·licitar informació a travès del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o als telèfons de la piscina d’es Viver 971 397 549, i de can Misses, 971 397 548.

Descarregar PDF amb horaris i llocs d'inscripció

Wpp