Desembre 08, 2022

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

cetis


L’Ajuntament d’Eivissa també ha donat un reconeixement a la Confraria de Pescadors d’Eivissa i Formentera amb motiu del seu centenari.

L’Ajuntament d’Eivissa ha celebrat avui la segona edició del Premis Gastronòmics ciutat d’Eivissa, un esdeveniment organitzat des de la regidoria de Turisme que va sorgir en 2021 amb l'objectiu de, d'una banda guardonar a la restauració per l'esforç i sacrifici dipositat en temps de pandèmia, i per un altre, valorar l'auge de la gastronomia a Eivissa, la seva qualitat i el servei dels restaurants de l'illa.

Enguany els premiats han estat Sa Nansa Eivissa, com a millor restaurant tradicional; BiBo by Dani García, com a millor restaurant conceptual; Kaixo com a millor restaurant de plats i platerets; i finalment, el restaurant El Corsario com a millor restaurant sostenible.

L'Ajuntament d'Eivissa també ha donat un reconeixement especial a la Confraria de Pescadors d’Eivissa i Formentera que enguany celebra el seu centenari.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz ha agraït als guardonats la dedicació i la aportació que fan a la ciutat d’Eivissa i ha assenyalat que ‘aquest premi és un segell de qualitat gastronòmica, però també heu de portar aquest segell amb la responsabilitat que correspon i ser exemplars en aspectes que van més enllà dels sabors, treballant com ja feis, en fer d'Eivissa una ciutat millor’.

Per la seua part, la regidora de Turisme, Dessiré Ruiz, ha recordat que ‘la ciutat d’Eivissa compta amb un sector gastronòmic meravellós i amb aquests premis volem fer-li, una vegada més, un homenatge. Els restaurants premiats són la representació de l’àmplia oferta gastronòmica que tenim al municipi: cuina tradicional, conceptual, de tapes i saludable. Uns guardons més que merescuts amb les que reconeixem a més de la qualitat, l’esforç per mantenir a Eivissa com referent gastronòmic’.

Els premiats han rebut com a obsequi un viatge a un dels congressos de gastronomia més importants del nostre país, San Sebastiàn Gastronomika, que celebrarà la XXIV edició del 2 al 5 d'octubre; una invitació al Congrés gastronòmic Madrid Fusión, del 23 al 25 de gener de 2023 i accés a tots els esdeveniments gastronòmics en els quals participa el Consistori.

El jurat d’aquesta segona edició dels Premis Gastronòmics ha estat compost per: Antonio Beneyto (Vocal de la Reial Acadèmia Gastronòmica d'Eivissa i Formentera), Andrés Rodríguez (President de Spainmedia, Revista Forbes i Tapes), Yolanda Torres (Acadèmica de la Reial Acadèmia Gastronòmica d'Eivissa i Formentera), i Ruth Alejandre (Periodista gastronòmica C.E.O. i fundadora de GastroGurú).

Wpp