abril 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

platjatothomL’Ajuntament d’Eivissa celebrarà aquest dissabte, 10 de setembre, la que és ja la vuitena edició de ‘Una platja per a tothom’, un programa d’activitats gratuïtes organitzades juntament amb les associacions veïnals que es celebren anualment a les tres platges del municipi: Talamanca, ses Figueretes i Platja d’en Bossa.
El regidor de Medi Ambient, Jordi Salewski, ha explicat que l’objectiu és conscienciar tant a grans i com a petits amb tallers mediambientals i activitats esportives, així com tallers de prevenció i mesures de seguretat a les platges. ‘Amb aquestes activitats volem que els boixos i boixes aprenguin la importància del socorrisme a les nostres platges per gaudir amb seguretat de les platges i també que passin un dia divertit amb activitats de vela, activitats esportives i tallers’.


Les activitats començaran a Platja d’en Bossa en horari de matí, de 10 a 14 hores on hi haurà tallers mediambientals, activitats esportives i un taller de socorrista per un dia, en el que els socorristes ensenyen mesures de seguretat a la platja.

A la platja de ses Figueres de Talamanca, s’han organitzat tallers mediambientals, un taller de socorrista per un dia, una classe d’aquagym que tindrà lloc a les 11 hores i un curs d’iniciació de vela que ofereix el Club Nàutic d’Eivissa.

D’altra banda, el mateix dissabte a la tarda, en horari de 17 a 20 hores, hi haurà activitats a la platja de ses Figueretes. A les 18 hores hi ha prevista una classe de aquagym per a la gent gran; també es celebrarà el taller de socorrista per un dia; un curs de vela organitzat pel Club Nàutic d’Eivissa i un partit de waterpolo que oferirà el Club de Waterpolo de Sant Josep a les 18 hores. A més, hi haurà activitats d’art i manualitats amb material reciclat per a nens i nenes organitzat pels voluntaris de l’Associació de Vesins de ses Figueretes.
També, entre les 18.30 i les 20.30 hores tindrà lloc una cursa d’orientació per a totes les edats. Les inscripcions es poden fer a la mateixa platja 1 hora abans de l’activitat.

Descàrrega el programa d'activitats

Wpp