Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Tram c. Madrid tancatA partir de dimarts, 21 de juny, i fins al dissabte dia 25, es tanca al trànsit el tram del carrer de Madrid comprés entre el carrer d’Aragó i l’encreuament d’Isidor Macabich amb motiu de les obres de continuació de la instal·lació del nou sanejament de la nova avinguda d’Isidor Macabich.

En aquest tram, durant les obres, podrá accedir el veïnat amb aparcament a l'interior, els serveis de repartiment per fer càrrega i descàrrega i els serveis de neteja per a la recollida de fems.

D’altra banda, des de dimarts 21 fins a dijous 23 al migdia es tanca un segon espai del carrer Madrid comprés entre Isidor Macabich i el carrer de Vicent Serra i Orvay per a la realització del pou de sanejament que connectara el carrer Madrid i la nova instal·lació de sanejament. A aquest tram, els vehicles podran accedir al carrer de Madrid, creuant l’aparcament de l’antiga delegació del Govern des del carrer Arquebisbe Cardona Riera.

Les obres de remodelació de la nova avinguda d’Isidor Macabich continuen a bon ritme. Les canonades de sanejament i pluvials ja estan instal·lades en els dos primers trams i al primer també estan soterrades les instal·lacions del nou enllumenat i de fontaneria.

Wpp