Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Conveni amb CaritasL'objectiu dels convenis és  reforçar l’atenció a les famílies en situació de vulnerabilitat i el desenvolupament dels programes d’inclusió social.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i el president de Càritas, Joan Marí, han signat aquest matí els dos convenis de col·laboració entre l’Ajuntament d’Eivissa i Càritas Diocesana per reforçar l’atenció a persones i famílies en situació de vulnerabilitat social del municipi i la distribució d’aliments coma conseqüència de la situació d’emergència social creada per la COVID-9 a la ciutat. Aquest conveni disposa d’un pressupost de 40.000 euros i s’ha decidit perllongar degut a la situació que encara viuen moltes famílies a la ciutat.

D’altra banda, també han signat el conveni de col·laboració amb l’entitat per a promoure i desenvolupar els programes d’inclusió social i de caire educatiu que té en marxa Càritas, amb una subvenció de 68.000 euros. Concretament el programa per a la inclusió social format pels projectes de A tot Drap, Can Pep Xico i Centre Betania. També estan inclosos els projectes de intervenció educativa per a infants duts a terme des del centre Betania.

L’alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, i la regidora de Benestar Social, Carmen Boned, han aprofitat per a conèixer de ben a prop la tasca solidària que realitza l’entitat i els diferents programes d’inclusió social en marxa.

Wpp