Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Conveni Plataforma sociosanitariaL’Ajuntament d’Eivissa signa un conveni de col·laboració amb la Plataforma Sociosanitària per al foment de programes d’atenció individual i col·lectiva de persones amb necessitats especials.

L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, i el vicepresident de la Plataforma Sociosanitària de les Pitiüses, Enric Casanova, han signat avui un conveni de col·laboració per a la promoció i el foment de programes d’atenció individual i col·lectiva de persones amb necessitats especials durant l’any 2022. A la signatura han estat també la regidora de Benestar Social, Carmen Boned i la regidora de Participació Ciutadana.

Amb aquest conveni, l'Ajuntament d'Eivissa aporta a la Plataforma Sociosanitària la quantitat de 25.000 euros per promoure, potenciar i desenvolupar concretament el servei de fisioteràpia, el servei de logopèdia i el d’informació i orientació.

Així mateix, el Consistori ha signat un altre acord amb la Plataforma Sociosanitària per al lloguer del seu local social. Amb aquest acord, l’Ajuntament d’Eivissa aporta la quantitat de 24.500 euros per a les despeses derivades del lloguer d’aquest espai on es duen a terme totes les seues activitats.

Wpp