abril 16, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

EurocopLa Policia Local d’Eivissa ha començat avui a utilitzar el sistema Eurocop mobile, un sistema de comunicació que permet que els agents vaguin dotats amb Smarphones PDAs connectats a la central, el que els facilita l’accés a la informació policial, la seua transmissió i la tramitació de sancions.

La regidora de Policia, Rosa Rubio, ha explicat que ‘aquest nou sistema ajudarà a que la Policia d’Eivissa pugui tramitar telemàticament i de forma més ràpida sancions de trànsit o a les Ordenances Municipals. Esperam que serveixi per estalviar tràmits i agilitzar i es que el sistema també permet que els agents informin directament in situ de les seves intervencions, quedant enregistrades en el software de gestió policial’.

El sistema Eurocop es a més una eina que permetrà als agents a peu de carrer, realitzar totes les seves consultes operatives en relació a registres de la DGT, per consultar documentació de vehicles i conductors, o consultes al padró d'habitants, mitjançant aquests terminals mòbils, substituint el tradicional format en paper per formularis electrònics. Així mateix, aquest servei facilita les tasques de recollida, consulta i enviament de dades sobre denúncies.

Wpp