abril 18, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Conveni Confraria PescadorsL'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, i el president de la Confraria de Pescadors d’Eivissa, Antonio Tur Serra, han signat avui un conveni de col·laboració per impulsar la promoció del sector pesquer i el desenvolupament del turisme gastronòmic i el producte local durant l'any 2022, en el qual la confraria celebra el seu centenari.

La finalitat d’aquest acord és promoure el consum de peix local mitjançant la participació en accions de promoció de producte local gastronòmic, accions de sensibilització mediambiental i desenvolupament del turisme de pesca.

Amb aquest conveni, l’Ajuntament d'Eivissa aporta a la Confraria de Pescadors d’Eivissa la quantitat de 20.000 euros per a les despeses derivades de la realització d’aquests esdeveniments.

Entre les activitats previstes al llarg de l’any es troba la realització del Concurs d’Arròs Mariner Peix Nostrum; la Fira del Moll i Peix de Tardor; campanyes de promoció del producte local; de protecció de la Posidònia i eliminació de plàstic; campanyes de promoció gastronòmiques; així com l’organització de diverses activitats previstes per celebrar el centenari de la Confraria.

Wpp