abril 20, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Atropellament amb fugaL'atropellament va produïr-se dissabte 21 de maig, a les 15.48 hores a la cruïlla entre el carrer del País Basc i l’avinguda d'Espanya.

En el moment de l'accident, la víctima, un home de 72 anys i amb mobilitat reduïda, es trobava travessant el carrer per un pas de vianants quan el conductor del vehicle el va atropellar, fugint posteriorment del lloc del succés.

El conductor va ser localitzat uns minuts després, a les 16.10 hores, gràcies a les càmeres de control del trànsit instal·lades des de fa uns mesos a diferents punts de la ciutat i als testimonis de vianants que van poder vorer l'atropellament. La càmera de seguretat viaria va enregistrar el tipus de vehicle, la matricula i la imatge del conductor.

El conductor presentava símptomes evidents de trobar-se sota la influència de les begudes alcohòliques i se li va demanar que se sotmetés a les proves d'alcoholèmia i drogues, negant-se rotundament, motiu pel qual se li han imputat dos delictes contra la seguretat viària per conduir sota la influència de l'alcohol i per negativa a fer les proves reglamentàries. Així mateix, se li imputa un delicte d'abandonament del lloc de l'accident.

La víctima va ser traslladada a la Policlínica Nostra Senyora del Roser i, després de ser ates, va ser donat d'alta amb pronòstic lleu.

El vehicle va ser retirat i el conductor imputat tindrà un judici ràpid aquest dilluns.

L'Ajuntament d'Eivissa va instal·lar diverses càmeres de seguretat viària a diferents punts de la ciutat. Aquestes càmeres controlen el trànsit i estan sent utilitzades pels diferents cossos de seguretat per l'esclariment de diferents delictes.

Wpp