Mai 22, 2022

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ajuntament EivissaL’Ajuntament d’Eivissa posarà en funcionament a partir del pròxim 1 de juny el nou sistema de control d’accés de trànsit rodat al barri de Puig des Molins. El tinent d’alcalde de Mobilitat i regidor del barri, Aitor Morrás, se ha reunit aquesta tarda amb hotelers i veïnat de la zona per donar-los informació i resoldre dubtes.

El control d’accés al barri estarà situat al carrer de l’Arxiduc Lluís Salvador, confluència amb Via Romana. Aquest accés funcionarà com a filtre per als vehicles autoritzats a accedir al barri de Puig des Molins. A més, es disposarà de dos punts de control de sortida de vehicles que es localitzen sobre la base de la configuració viària de l'àmbit ubicats al carrer de Luci Oculaci i carrer de Tagomago.

El sistema a emprar per al control d'accessos serà un sistema d'autorització de pas de vehicles mitjançant lectura i identificació de matrícula.
L’accés i l’estacionament estarà restringit únicament a residents d’aquest carrers.

La posada en marxa de Puig des Molins com a Àrea de Circulació Restringida (ACIRE) va ser una iniciativa consensuada entre l’Ajuntament d’Eivissa i el veïnat de la zona amb l’objectiu de facilitar l’estacionament per als residents donada l'orografia i la falta d'estacionaments en la zona. A més, aquesta mesura calmarà el trànsit i tendrà un impacte directe davallant la contaminació acústica al barri i millorant la qualitat de vida dels residents

Les persones residents al barri i aquelles amb negocis o garatges en la zona poden sol·licitar la seva targeta d'accés de manera telemàtica a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament en l'apartat de Mobilitat.

Aquest projecte s'emmarca dins de l'Estratègia de Desenvolupament Sostenible (EDUSI) i està cofinançat en un 50% amb Fons Europeus de Desenvolupament Regional (FEDER).

Wpp