Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Consell EscolarL’Ajuntament d’Eivissa invertirà un total d’1’5 milions d’euros en obres d’adequació als dotze centres escolars del municipi. D’aquesta inversió, 1’3 milions aniran destinats a renovar la pintura als diferents col·legis i hi haurà una partida de 200.000 euros per a la remodelació de 3 parcs infantils dels CEIP de Can Misses, Blanca Dona i Portal Nou.

Aquestes inversions han estat comunicades als centres escolars en el marc del Consell Escolar Municipal (CEM) de l’Ajuntament d’Eivissa que s’ha reunit per elegir als seus nous membres. El nou CEM és l’òrgan de consulta i participació de la comunitat educativa del municipi d’Eivissa amb facultats per assessorar, consultar, promoure i recomanar dins el seu àmbit de competències.

Durant la reunió i constitució del CEM, que es va celebrar ahir tarda, l’Ajuntament d’Eivissa ha explicat amb detalls als representants del centres escolars les obres que es desenvoluparan a les seues instal·lacions.

En concret, l’Ajuntament invertirà en pintura 198.023 euros en el CEIP sa Graduada, 193.941 euros en el CEIP Blanca Dona, 182.510 euros en el col·legi de Can Misses, 146.904 euros en sa Joveria, 129.421 euros en sa Bodega, 113.720 euros al Poeta Villangómez, 98.372 euros en el CEIP Cas Serres, 81.032 euros en el centre escolar de Can Cantó, 78.682 euros al CEPA, 71.497 euros al CEIP Portal Nou, 44.886 euros a l’Escoleta de Can Cantó i 5.873 euros a l'Escoleta de Vila. Quant a la inversió per a la remodelació dels elements dels espais de joc als patis, se destinaran 62.059 euros al CEIP Can Misses, 80.216 al CEIP Blanca Dona i 68.454 euros al pati del CEIP Portal Nou.

El nou Consell Escolar Municipal està integrat per un president, l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, un vicepresident, secretari i vocals: 4 en representació del propi Ajuntament garantint que hi siguin presents tots els grups municipals; 6 professors dels centres educatius del municipi, proposats per les associacions i organitzacions sindicals d’ensenyants; 4 pares i mares de l’alumnat dels centres docents del municipi, proposats per les associacions o federacions d’associacions de pares i mares d’alumnes; 3 representants dels centres públics del municipi triats per i entre els seus directors; 1 representant dels centres privats i/o concertats del municipi triats per i entre els seus directors i/o titulars; 2 alumnes de Secundària dels centres docents del municipi; 1 treballador del personal d’administració i serveis dels centres del municipi; 1 representant de l’administració educativa; 1 representant de les associacions de renovació pedagògica o institució reconeguda en l’àmbit educatiu i 1 secretari, designat per l’Ajuntament entre els seus funcionaris.

Wpp