abril 18, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Soib reactivaL’Ajuntament d’Eivissa ha acollit avui el comiat de les 45 persones que han participat durant els darrers 6 mesos al programa SOIB Reactiva 2021 a les instal·lacions municipals. En total s'han contractat un 55.56% de dones i un 44.44% d'homes de tots els perfils educatius.

Les persones participant al programa, es trobaven en situació d’atur i han estat contractades per l’Ajuntament d’Eivissa a través del SOIB i ocupat diferents llocs de treball com operaris de neteja, operari de residus, auxiliars administratius, auxiliars de serveis, auxiliars tècnics educatius, operaris de manteniment, monitor de temps lliure i tècnics d’ocupació, unes tasques que han desenvolupat als diferents departaments de l’Ajuntament d’Eivissa.

D’aquestes 45 persones, 12 han trobat feina durant el programa o s’incorporaran una vegada finalitzada la seva participació al programa, promogut des del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) i cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE) i Conferència Sectorial.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, ha explicat que que ‘és molt important que es flexibilitzi la contractació de personal per part de l’Estat als ajuntament. L'administració local té una necessitat de personal important i aquest programa ajuda a poder dotar l’administració i oferir més i millors serveis a la ciutadania. Aquesta iniciativa ha donat un impuls a l'ocupació de persones que es trobaven a l’atur en un moment complicat per moltes famílies per la crisi sanitària provocada per la COVID-19, generant noves oportunitat’.

El programa SOIB Reactiva s'ha estructurat en tres línies de treball d'acord amb les edats i la situació de desocupació en el qual es trobin les persones en atur. La Línia 1, joves desocupats menors de 30 anys, que han treballat a l’Ajuntament d’Eivissa des del 4 de novembre fins al 3 de maig; la Línia 2, contractats des del 1 de desembre fins al 31 de maig, de persones desocupades de 30 anys o més en situació d’atur de llarga durada; i la Línia 3,
amb el resta de persones desocupades de 30 anys o més que no estan en situació de llarga durada i que estan contractades des del 17 de novembre fins al 16 de maig.

Wpp