abril 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Emilio DuróLes inscripcions para la xerrada es poden realitzar al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

El consultor Emilio Duró ofereix el pròxim 4 de maig a Eivissa la conferència "Vivir con entusiasmo e ilusión". L’Ajuntament d’Eivissa col·labora en l’organització de la xerrada, que tindrà lloc a l’hotel Torre del Mar de 18 a 20 hores.

Llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat Autònoma de Barcelona, Duró (Lleida, 1960) treballa des de fa més de trenta anys com a consultor, assessor i formador d'importants corporacions multinacionals. És soci Fundador d'ITER Consultors, membre de diversos consells d'administració i ha estat directiu de diferents organitzacions. El seu reconeixement en el món empresarial es va consolidar gràcies a la seva labor pedagògica a través de seminaris com el que impartirà a Eivissa.

Amb aquesta conferència, Emilio Duró cerca millorar la motivació i la mentalitat positiva dels assistents enfront de nous reptes, facilitant noves idees per gestionar els canvis, millorar la vida personal i professional, proporcionar tècniques per a gestionar les emocions, vèncer les pors i assumir la responsabilitat de les nostres accions.

Les persones interessades a inscriure’s han d’enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Wpp