Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

TramitsEl Centre de Creació Jove C-19 ofereix un nou servei per ajudar a joves d’entre 16 i 30 anys i famílies amb tot tipus de tràmits relacionats amb educació. El servei es dóna en horari de tarda, de dilluns a divendres de 16.30 a 20 hores, i es mantindrà actiu fins al mes de juny.

El regidor de Joventut, Ricard Clivillé, ha explicat que ‘es tracta d’un servei gratuït i sense cita prèvia amb el qual es pretén ajudar tant a sol·licitar beques, com amb les matrícules i preinscripcions als centres d’estudi. També s’ajudarà als i les joves interessats a buscar informació sobre els estudis desitjats, ja siguin graus, postgraus, formació professional o cursos concrets. Creiem que és un servei molt necessari ara mateix amb el que completem l’oferta laboral i formativa que s’ofereix als matins, aconseguint un servei integral pels joves i famílies’.

Aquest servei es posa en marxa a través d’un conveni amb el Consell d’Eivissa que permetrà l’ampliació de l’horari laboral d’un monitor per a realitzar aquesta labor.

Les persones interessades a aquest servei poden contactar amb el Centre de Creació Jove a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 971397600 ext.24150.

Servei d’Orientació Formativa i Laboral per a joves

Des de la regidoria de Joventut també s’ofereix des d’octubre de 2021 un servei d’orientació formativa i laboral en horari de 9 a 14 hores amb col·laboració amb Benestar Social. Durant el primer any de funcionament, el servei ha donat suport a 53 usuaris amb un total de 644 sessions directes. D’aquestes joves, 36 han aconseguit introduir-se en el món laboral.

El projecte es desenvolupa a través d’una línia d'intervenció amb joves que prepara, promou i facilita tant la inserció social, valorant aquesta pel seu poder preventiu com a font de creixement personal, com la inserció laboral degut a l’eficàcia en el desenvolupament de valors pro-socials i en el foment de la responsabilització personal i la maduresa.

Des de la regidoria de Joventut han explicat que amb aquest programa es treballa amb l’orientació laboral i formativa i se'ls ajuda en la cerca de feina constituint una porta d'entrada al procés d'integració i reinserció a nivell global.

Wpp