Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

UD Ibiza al CEIP Can MissesLa regidora d’Esports de l’Ajuntament d'Eivissa, Elena López, i la regidora d’Educació, Carmen Boned, han visitat aquest matí el CEIP de Can Misses on s’ha duit a terme una activitat amb la UD Ibiza. Aquesta activitat està emmarcada dins de les accions socials que preveu el conveni entre l’Ajuntament d'Eivissa i l’entitat esportiva.

La regidora d’Esports, Elena López, ha afirmat que ‘ aquestes activitats permeten apropar l’esport a les aules amb figures destacades que s’han esforçat per arribar on estan i han fomentat els valors del treball diari, la companyonia, el respecte dins i fora del camp i el treball en equip’.

La regidora d’Educació, Carmen Boned, ha destacat que són importants aquestes accions per tal de transmetre els valors de vida saludable, disciplina i d’equip als infants de les escoles’.

A l’activitat realitzada aquest matí, hi han assistit els jugadors Sergio Castell i Juan Ibiza, que han explicat en una xerrada als infants, diferents temes relacionats amb l’esportivitat, els bons hàbits alimentaris i de salut, dins i fora del camp, la importància d’estudiar i seguir formant-se per aprendre al llarg de tota la vida i dels beneficis que suposa la pràctica de l’esport des de ben joves.

Els jugadors també han explicat les seves pròpies vivències personals de superació així com les accions socials que porta a terme la UD i LaLiga Genuine, la iniciativa integradora de responsabilitat social, que LaLiga desenvolupa a travès de la seva Fundació consistent en la formació d’un equip de persones amb discapacitat intel·lectual que ja han participat en nombroses activitats i que tenen una relació esportiva amb el primer equip de la plantilla.

Els grups d’escolars als quals va dirigida l'activitat són aquells compresos entre 5° i 6° de primària i durant les pròximes setmanes també visitaran els CEIP de Portal Nou, sa Graduada, sa Blanca dona, sa Joveria, Can Cantó, cas Serres i Poeta Villangómez, entre d’altres del municipi d’Eivissa.

Posteriorment a la xerrada, els infants han pogut fer diferents preguntes als jugadors.

Wpp