Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Patronat d'EsportsEl Patronat d’Esports d’Eivissa reconeix la trajectòria dels esportistes i equips de la ciutat, així com els seus assoliments aconseguits durant les dues últimes temporades.

Esportistes i equips de la ciutat d’Eivissa han rebut aquesta tarda un reconeixement del Patronat Municipal d’Esports pels seus assoliments i trajectòries esportives durant les dues últimes temporades. L’acte s’ha emmarcat dins del programa d’activitats i esdeveniments que porta a terme l’Ajuntament d’Eivissa al llarg d’aquest any 2022 per celebrar el 40è aniversari del Patronat d’Esports.

L’entrega de premis s’ha celebrat al saló d’actes de la seu de la Universitat de les Illes Balears i l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i la tinent d’alcalde i presidenta del Patronat d’Esports, Elena López, han estat els encarregats de lliurar els corresponents reconeixements.

El Patronat d’Esports ha reconegut les medalles d’or, plata o bronze aconseguides a un Campionat d’Espanya per esportistes individuals; la proclamació com a campions de Balears o podi en un Campionat d’Espanya per clubs o equips i l’assoliment d’un ascens a una categoria rellevant, en equips de qualsevol disciplina, al llarg de les temporades 2019-2020 i 2020-2021.

Els esportistes individuals premiats en aquesta gala han estat el nadador Ángel Esteban Segovia i la nadadora de natació artística Sofia Balogh del Club Natació Eivissa; el triatleta Andoni Valencia del Ibiza Half Triatló; el regatista Carlos Roselló García; els lluitadors de grappling Vicente Costa Ribas i Om Antonio Gomez Ontiveros del Ibiza MMA Team; la karateka Cristina Juan Pérez; els judokes de l’Escola de Judo Dojo Ibz Rodrigo Martínez Gómez, Om Antonio Gómez Ontiveros, Sergio Cardona Marí i Sergio Cardona Marí; els lluitadors d’arts marcials Jordi Marí Llobet, Ainara García Muñoz, Selena G. Todea i Nicolás Garcia Muñoz; els arquers del Club s’Arc Jaume Llorens Riera, Niura V. Barakhova Banegas, Miguel A. Escandell Roig, Luis De Francisco Bordás, Laia Pallás Escandell, Guillermo Garcia-Carpintero Fernandez, Aaron Hidalgo Torres, Guaire Barrera de las Heras, Toni Roig Roig, Daniel Morillo Prats, Cristina Planells Serra, Helena Melodie Fernández González, Pablo Orozco Méndez i Miriam Alarcón Torres; els jugadors del Ibiza Bàdminton Club Paula Llavero Navarro, Ramón Rovira Gómez, Macarena Izquierdo Marí, Ismael Oballe Oliva, Ainhoa Cabrera Jiménez i Inés Álvarez Manzano i els del Club Bàdminton Pitiús Carmen Jiménez Ramón, Río Abril Zamorano, María García Tur, Sofía García Tur i Victoria Gutiérrez Báez i, per últim, el jugador de billar Jonás Souto Comino.

El Patronat d’Esports també ha reconegut l’afany de superació i els èxits assolits en les proves esportives en què ha participat des de fa 30 anys l’esportista d’Addif, José Antonio Caballero.

Per equips, en handbol han rebut reconeixement l’equip juvenil masculí Pellià S.A. Hàndbol Club Eivissa, l’equip infantil femení Servicios Palau Hàndbol Club Eivissa i el Club Hàndbol Eivissa. En voleibol, ho ha rebut el Club Voleibol Eivissa. També han estat premiats els equips Junior de Natació artística Combo, l’absolut Mixt de Natació Artística Highlight i l’equip Junior de Natació Artística Highlight, tots ells del club Sincro Ibiza. En triatló l’equip premiat ha estat el Ibiza Half Triatló, en trail (curses de muntanya) el club Trideporte i en atletisme el Club Atletisme Pitiús. Pel que fa al futbol, l’Ajuntament ha reconegut els ascensos del C.D. Gasifred Atlético de futbol sala i els de l’Inter Ibiza C.D., U.D. Ibiza i C.D. Ibiza Illes Pitiuses.

El Patronat també ha volgut reconèixer la trajectòria i l’aportació a l’esport de la ciutat del Club Esportiu Can Cantó i del Club Esportiu Sa Graduada, així com la de personalitats com Juanjo Bertomeu García, Clayton de Lima Silva, Iván Martín Vega i Ernesto Espinosa Diez.

Wpp