abril 23, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

NetejaL’Ajuntament d’Eivissa presentarà al proper ple de la institució una modificació del contracte amb l’empresa concessionària de la neteja de la ciutat, Valoriza, per a incorporar millores al servei. En concret, s’ampliaran les operacions de neteja viària del municipi a l’horari de tarda, s’adquiriran dues màquines baldejadores amb doble pèrtiga i s’augmentarà el personal per a escombratge manual. Fins a 22 operaris més treballaran per mantenir neta la ciutat.

El regidor de Medi Ambient, Jordi Salewski, ha assenyalat que ‘des de l'Ajuntament d'Eivissa continuem millorant la neteja de la ciutat. Per això, amb aquest contracte incorporarem 22 persones que faran que puguem arribar a netejar amb aigua més sovint als carrers, podrem eliminar les cacas que és el principal problema de la brutícia de la ciutat, podrem incorporar operaris a la tarda que escombrin els carrers, així tindrem servei durant tot el dia a la nostra ciutat i podem arribar a tot arreu, a tot els barris de forma més eficient i més ràpida'.

Es tracta d’una ampliació del contracte que suposa un increment anual del servei de neteja viària de 985.714,81 euros.
Amb aquesta modificació es contracten nous operaris per a escombratge manual que treballaran durant tot l’any de 14 a 20 hores, millorant el servei actual amb horari de 6 a 12 hores i on a la tarda només es duien a terme repàs dels entorns dels contenidors i buidatge de papereres. Hi haurà 15 operaris a l’estiu i 10 en temporada baixa amb aquest nou horari. A més, s’incorpora un capatàs de tarda i sis per a les dues màquines de nit, que compten amb un conductor i dos operaris de mànega.

Des de la regidoria de Medi Ambient, s’ha detallat a més que les màquines baldejadores que ja estaven operatives actuaran a altres barris fora del centre de la ciutat on ara només es realitzava neteja amb aigua a pressió, la qual cosa permetrà netejar carrers sencers.

Enllaç a:
· Tall de veu del regidor de Medi Ambient, Jordi Salewski

Wpp