abril 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Cima en curtL’auditori de Can Ventosa acull una projecció de curts dins les activitats pel 8 de març per visibilitzar el paper de les dones en el sector tècnic del cinema.

L’auditori de Can Ventosa acollirà el pròxim dimarts 5 d’abril la projecció de curtmetratges de CIMA en Curt «Cineastas de Goya», de l'Associació de Dones Cineastes i de Mitjans Audiovisuals d'Espanya en col·laboració amb Ibicine. L’activitat que començarà a les 19.30 hores, s’emmarca dins el programa d’actes organitzat per l’Ajuntament d’Eivissa pel 8 de març, Dia de la Dona.

La regidora d’Igualtat, Montse García, ha explicat que ‘la intenció d’aquesta iniciativa és reivindicar el paper que tenen les dones dins el sector tècnic del cinema. Volem donar veu en aquesta ocasió a les guionistes i productores i poder gaudir de les seues experiències i la seva obra’.

Aquesta activitat compta amb el finançament del Govern de les Illes Balears, a través de l'Institut Balear de la Dona i del Ministeri d'Igualtat, Secretaria d'Estat d'Igualtat i Contra la Violència de Gènere.

Durant la sessió es projectaran un total de quatre curts, tots amb alguna relació amb els Premis Goya: ‘Farrucas’ de Ian de la Rosa, ‘No me da la Vida’ de Alauda Ruiz de Azúa, ‘Wan Xia’ de Silvia Rey i ‘Distancias’, de Susan Béjar.

L’activitat es completarà amb un col·loqui posterior, a partir de les 21 hores on les guionistes, directores i productores d’aquestes curts parlaran del seu treball i compartiran les seves experiències.

L’entrada per a aquesta activitat és gratuïta, prèvia reserva a la web www.eivissa.es.

Cima en curt

 

Wpp