abril 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

BernatLa Biblioteca Municipal d’Eivissa celebra el Dia Mundial del Teatre (27 de març) i el Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil (2 d'abril) amb dues activitats que tindran lloc els dies 1 i 2 d’abril.

El Dia Mundial del Teatre se celebrarà el divendres 1 d’abril a les 20 hores a la Sala Petita de Can Ventosa amb Bernat, l’obra de teatre basada en la vida de Bernat Vidal i Tomàs, que va ser l'Escriptor del Mes de Novembre. És una obra que reflexiona sobre la identitat, la família i l'individu i posa de relleu la importància del respecte a la diversitat.

Per aquest motiu l'activitat compta amb el suport la conselleria de Presidència i Funció Pública i Igualtat del Govern de les Illes Balears, IBDona, el Ministeri d’Igualtat i Pacte de l’Estat conta la Violència de Gènere i la regidoria d’Igualtat.

D’altra banda, la celebració del Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil, coincideix amb l’aniversari del naixement de Hans Christian Andersen, autor d'històries tan populars com L'aneguet lleig, La venedora de mistos, El soldadet de plom, tendrà lloc el dia 2 d’abril a les 12 hores, a la Sala Villangómez de la Biblioteca Municipal d’Eivissa, amb dissabte de contacontes.

Els contacontes aniran a càrrec de la Abuela Mila i el seu teatrillo rojo i contarà tres històries de Hans Christian Andersen. Les histories que contarà són el Topo, El enano saltarín i El soldadet de plom.

Enllaç a:
· Reserva entrades "Bernat"

Wpp