Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ple OrdinariL'Ajuntament d'Eivissa ha tret a licitació el nou sistema multimèdia que permeti l'enregistrament de les sessions plenàries. Es tracta d’un projecte cofinançat amb fons europeus FEDER en el marc de la EDUSI "Estrategia de desarrollo urbano, sostenible e integrado de Ibiza", cofinanciada por el Fondo Europeo de Desarrollo Regional.

L'objecte del contracte és dotar la sala plenària amb tres càmeres de vídeo domo sensibles a l'activació dels micròfons, que permetin enquadrar de manera automàtica al ponent sense l'actuació de la figura d'un operador de càmera, així com la instal·lació de tres monitors professionals, que se situaran en el saló de plens i al hall per a aquelles persones que no puguin assistir a la sessió de manera presencial.

Així mateix, es preveu dotar la sala de control, annexa al saló de plens, d'un equip de gestió amb els recursos necessaris per a connectar amb la matriu d'àudio de l'edifici així com amb les noves càmeres i pantalles.

Un altre dels requisits és la instal·lació a la sala de plens de 2 nous distribuïdors d'àudio per connexió presencial dels mitjans de comunicació i 6 micròfons similars o compatibles als actuals que permetin ampliar el nombre de regidors a la sala o la substitució d'un micròfon actual per mal funcionament.

El termini per a presentar ofertes a la licitació del subministrament d'equipament per a l'adequació del sistema multimèdia del saló de plens, que surt amb un pressupost base de 32.440,10 euros (IVA inclòs), estarà vigent fins el pròxim dia 5 d’abril.

Aquest nou servei permetrà a l'Ajuntament d'Eivissa ser totalment autosuficient a l'hora de celebrar un ple i retransmetre'l, sense la necessitat de contractar serveis d'enregistrament, producció o edició de vídeo en adquirir càmeres que, de manera automàtica, puguin ser capaces d'enquadrar a la persona ponents.

Enllaç a:
· Perfil del contractant

Wpp