abril 16, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Homenatge personal jubilat i vint anys serveiL’Ajuntament d’Eivissa ha realitzat un acte de reconeixent als treballadors i treballadores de l’Ajuntament, amb motiu dels anys treballats per a aquesta institució. L’acte havia estat posposat davant la situació sanitària i esdevinguda per la COVID19.

Durant l’acte s’han lliurat els diplomes i un rellotge, com a obsequi, al personal que du 20 anys al servei de la ciutadania a l’Ajuntament d'Eivissa.

L’alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, s’ha dirigit als homenatjats i ha dit que ‘ la millor mostra de que la ciutat la feim entre totes i tots és la vostra dedicació en aquest ajuntament al llarg de tants d’anys. Moltes gràcies per la feina, la vostra implicació en fer d’Eivissa una ciutat millor’.

Les persones que han rebut aquest diploma han estat Anamaría Torres Clapés, Evelyn Loreto Manzúr, Maria Belén Lopez- Higuera, Maria José Hidalgo, Pilar Gálvez, Nathalie Geraldine Ferrer, José Luís Estévez, Iván José Castro, Ángeles Martín, Maria Rosa Garrido, Antonio Amuedo, Antonio Serra.

Posteriorment, s’ha realitzat l’homenatge al personal que es va jubilar durant 2021. les persones jubilades han estat de diferents departaments de l’Ajuntament com Policia Local, administració, operaris de neteja, servei de porteria i serveis d’urbanisme. Han estat Miquel Eduardo Vicedo, Josefa Tur Escandell, Rosalía Rodrigo, María Dolores Serra, Juan José Ripoll, María de Gracia Furniet, Franck Ripoll, Maria Amor Garcia, Miquel Ángel Cifuentes, Irene Marín, Maria Concepción Rúbio, Ramón Olivares, Miquel Muñoz i Juan António López Badía.

Wpp